VIDEO: Na poroki je zaplesal s svojo mamo: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!

Že pred leti je na YouTube omrežju pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovito presenečenje na poroki.

Tam je nevesta na oder povabila svoje tri sinove, s katerimi je zaplesala in navdušila vse zbrane goste.

Video posnetek plesnega presenečenja na poroki je do danes že prava uspešnica - samo na YouTube omrežju je dosegel več kot 6,6 milijonov ogledov, nad predstavo pa so navdušeni številni spletni uporabniki.

Na poroki je mati treh sinov pripravila čudovito presenečenje za goste. Zaplesala je namreč s svojimi tremi sinovi, plesna koreografija pa je prevzela številne. Za organizacijo presenečenja sta poskrbele Janet Langer in Jenny Kita iz podjetja ROCKthePARTY.

Poglejte si čudovito presenečenje na poroki, pri katerem je nevesta zaplesala s svojimi tremi sinovi. Bo video posnetek navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Nisem mogel gledati do konca. Pred kratkim me je položil Covit19 in nimam zadusti sape...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978