VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!

Policijska uprava Kranj je na svoji Facebook strani objavila prizor, ki ga je na slovenskem počivališču Hrušica posnela varnostna kamera v tovornjaku.

Ob video posnetku kraje policisti vse državljane prosijo za pomoč, v kolikor bi kdo izmed nas prepoznal kradljivca.

Ob video posnetku so policisti še zapisali, da so takšni vlomi na avtocestnih počivališčih stalnica. Eden izmed storilcev pazi na okolic, drugi pa medtem vlamlja v tovornjake in krade. Izpostavili so, da obstajajo tudi drugi znani načini goljufij.

Na počivališču te lahko nekdo ogovori, drugi pa med tem iz vozila krade. Včasih voznikom celo preluknjajo pnevmatike, da se voznik ustavi, ob tem pa izkoristijo njegovo nepazljivost in med pomočjo kradejo iz vozila. Dodali so še, da tatov ne skrbi preveč, če v tovornjaku medtem spite.

Delimo video posnetek naprej še med voznike tovornjakov, da bodo na počivališčih bolj varni. V kolikor prepoznate osumljenca v video posnetku, pokličite policijo na 113 ali na anonimno telefonsko številko 080 1200.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Šok na slovenski sceni: Poslovila se je 53-letna pevka Viktorija PetekŽeninu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoLastnik snemal svojega psa pred televizijo: Kar je počel, te pusti brez besed!Prizor, ki je ganil mnoge: To je storil rešeni pit bull na poti k veterinarju!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!Shaquille O'Neal govoril v slovenščini: Tako ga je popravil Luka Dončić!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaDivji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Na Aljaski posneli medveda: Poglej, kaj je storil s prevrnjenim stožcem!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Robert Roškar jedel najbolj smrdeče ribe: Denis Avdić jokal od smeha!Psička bolnemu kužku stala ob strani: Posnetek je ganil ljubitelje živali!Sedem bratov in sester zapelo "You Raise Me Up", njihov nastop je balzam za dušoFantje iz Švice navdušili: 28 različnih zvrsti glasbe zaigrali v petih minutah!Pred hišo je ukradel paket, nato je med begom obtičal v sneguLastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Toliko snega je zapadlo v Avstriji: Odvažajo ga kar s tovornjaki!Posnetek moškega senzacija na spletu: Zapel je kot Andrea Bocelli in Celine DionGasilec s posnetkom navdušil Slovence: Kaj storiti, če zagori v vozilu?