VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!

Policijska uprava Kranj je na svoji Facebook strani objavila prizor, ki ga je na slovenskem počivališču Hrušica posnela varnostna kamera v tovornjaku.

Ob video posnetku kraje policisti vse državljane prosijo za pomoč, v kolikor bi kdo izmed nas prepoznal kradljivca.

Ob video posnetku so policisti še zapisali, da so takšni vlomi na avtocestnih počivališčih stalnica. Eden izmed storilcev pazi na okolic, drugi pa medtem vlamlja v tovornjake in krade. Izpostavili so, da obstajajo tudi drugi znani načini goljufij.

Na počivališču te lahko nekdo ogovori, drugi pa med tem iz vozila krade. Včasih voznikom celo preluknjajo pnevmatike, da se voznik ustavi, ob tem pa izkoristijo njegovo nepazljivost in med pomočjo kradejo iz vozila. Dodali so še, da tatov ne skrbi preveč, če v tovornjaku medtem spite.

Delimo video posnetek naprej še med voznike tovornjakov, da bodo na počivališčih bolj varni. V kolikor prepoznate osumljenca v video posnetku, pokličite policijo na 113 ali na anonimno telefonsko številko 080 1200.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!