VIDEO: Na slovenski avtocesti posnel vozika, ki je vozil v napačno smer

Na naših avtocestah pogosto zasledimo opozorila, da se kateri izmed voznikov pelje v napačno smer.

V hudi prometni nesreči na gorenjski avtocesti je septembra prav zaradi vožnje v napačno smer med priključkoma Brod in Šmartno življenje izgubila 73-letna voznica.

Portalu žurnal24 je en izmed bralcev te dni posredoval pretreslive video posnetke, v kateri je moč videti, kako se voznik na drugi strani avtoceste pelje v napačno smer. Kako se je vse skupaj končalo, za zdaj še vedno ostaja uganka.

Kljub številnim opozorilom ob uvozih na avtocesto in velikih znakih, ki nam sporočajo, da vozimo v napačno smer, se nekateri vozniki še vedno na avtocestah znajdejo na napačnem pasu. Statistika namreč kaže, da se takšna nevarna vožnja na naših avtocestah zgodi pogostoje, kot vsak drugi dan.

Poglejte si, kako je vožnjo v napačno smer te dni posnel en izmed slovenskih voznikov!


Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet