VIDEO: Na ulici je zagledala potepuškega psa, njeno dejanje zdaj obkroža svet

Na svetu še vedno najdemo veliko dobrih ljudi, ki nam s svojimi dejanji vedno znova polepšajo dan. Tako je bilo tudi v video posnetku iz Turčije, ki ga je na ulici v mestu Zonguldak posnela varnostna kamera.

V njem je moč videti žensko, ki je ob deževnem vremenu s svojo gesto dan polepšala mnogim ljubiteljem živali!

Duygu Elma je pravkar izstopala iz lokala v mestu Zonguldak v Turčiji, ko je na tamkajšnji ulici opazila prezeblega potepuškega kužka. Zavit je bil v klopčič, pred dežjem pa se je umaknil pod manjši nadstrešek lokala.


Foto: Screenshot, Youtube

Zaradi slabega vremena in nizkih temperatur se je kuža tresel, zato je Elma vzela svoj šal, ki ga je pred tem imela ovitega okoli vratu, nato pa z njim pokrila premraženega potepuškega psa. Njeno dejanje je posnela tudi nadzorna kamera, video posnetek pa je v trenutku obkrožil svet in navdušil mnoge, ki jim je mar za živali.

Poglejte si, kako ganljiv prizor je posnela varnostna kamera, ko je potepuški kuža na eni izmed ulic v turškem mestu Zonguldak ležal na ulici.

Se bo dejanje Elme v posnetku dotaknilo tudi tebe? Delimo ta prizor še naprej, da dan polepšamo še prijateljem...
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Prisrčno, lepo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...