VIDEO: Na ulici je zagledala potepuškega psa, njeno dejanje zdaj obkroža svet

Na svetu še vedno najdemo veliko dobrih ljudi, ki nam s svojimi dejanji vedno znova polepšajo dan. Tako je bilo tudi v video posnetku iz Turčije, ki ga je na ulici v mestu Zonguldak posnela varnostna kamera.

V njem je moč videti žensko, ki je ob deževnem vremenu s svojo gesto dan polepšala mnogim ljubiteljem živali!

Duygu Elma je pravkar izstopala iz lokala v mestu Zonguldak v Turčiji, ko je na tamkajšnji ulici opazila prezeblega potepuškega kužka. Zavit je bil v klopčič, pred dežjem pa se je umaknil pod manjši nadstrešek lokala.


Foto: Screenshot, Youtube

Zaradi slabega vremena in nizkih temperatur se je kuža tresel, zato je Elma vzela svoj šal, ki ga je pred tem imela ovitega okoli vratu, nato pa z njim pokrila premraženega potepuškega psa. Njeno dejanje je posnela tudi nadzorna kamera, video posnetek pa je v trenutku obkrožil svet in navdušil mnoge, ki jim je mar za živali.

Poglejte si, kako ganljiv prizor je posnela varnostna kamera, ko je potepuški kuža na eni izmed ulic v turškem mestu Zonguldak ležal na ulici.

Se bo dejanje Elme v posnetku dotaknilo tudi tebe? Delimo ta prizor še naprej, da dan polepšamo še prijateljem...
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Prisrčno, lepo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!