VIDEO: Na ulici je zagledala potepuškega psa, njeno dejanje zdaj obkroža svet

Na svetu še vedno najdemo veliko dobrih ljudi, ki nam s svojimi dejanji vedno znova polepšajo dan. Tako je bilo tudi v video posnetku iz Turčije, ki ga je na ulici v mestu Zonguldak posnela varnostna kamera.

V njem je moč videti žensko, ki je ob deževnem vremenu s svojo gesto dan polepšala mnogim ljubiteljem živali!

Duygu Elma je pravkar izstopala iz lokala v mestu Zonguldak v Turčiji, ko je na tamkajšnji ulici opazila prezeblega potepuškega kužka. Zavit je bil v klopčič, pred dežjem pa se je umaknil pod manjši nadstrešek lokala.


Foto: Screenshot, Youtube

Zaradi slabega vremena in nizkih temperatur se je kuža tresel, zato je Elma vzela svoj šal, ki ga je pred tem imela ovitega okoli vratu, nato pa z njim pokrila premraženega potepuškega psa. Njeno dejanje je posnela tudi nadzorna kamera, video posnetek pa je v trenutku obkrožil svet in navdušil mnoge, ki jim je mar za živali.

Poglejte si, kako ganljiv prizor je posnela varnostna kamera, ko je potepuški kuža na eni izmed ulic v turškem mestu Zonguldak ležal na ulici.

Se bo dejanje Elme v posnetku dotaknilo tudi tebe? Delimo ta prizor še naprej, da dan polepšamo še prijateljem...
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Prisrčno, lepo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil