VIDEO: Najbolj preprost način, s katerim boste majice zložili v pičlih 2 sekundah

Likanje in spravljanje perila nam vzame veliko časa, številne stvari pa si pri teh opravilih lahko znatno olajšamo. Ena izmed takih je tudi pospravljanje majic, ki terja veliko našega časa.

Na spletu je nekaj let nazaj pristal video posnetek, v katerem nam avtor prikaže preprost način, s katerim bomo majice zložili v pičlih dveh sekundah.

DaveHax je v video posnetku pokazal odličen postopek, s katerim lahko srajce ter majice s kratkimi rokavi zložimo v le nekaj trenutkih. Način je tako preprost, da se ga boste takoj naučili tudi sami.

Ob posnetku je avtor zapisal, da omenjena tehnika prihaja iz Japonske. Tam jo uporabljajo že vse od osemdesetih.

Poglejte si preprost postopek, s katerim boste majico pravilno zložili v le nekaj sekundah. Delimo prispevek še naprej med prijatelje, zagotovo bo prišlo še komu prav!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Nisem skontal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"