VIDEO: Najboljše poteze Luka Dončića, s katerimi je osmešil nasprotnike

Prav nobena skrivnost ni, da je naš Luka Dončić onkraj luže prava senzacija. Z vstopom v ligo NBA je že kot novinec navdušil s številnimi potezami, ob katerih njegovi nasprotniki niso našli rešitve.

Zdaj je na spletu pristala kompilacija, v katero so avtorji strnili najboljše poteze našega košarkarja, s katerimi je prelisičil nasprotnike.

V treh minutah lahko vidimo številne poteze Dončića, ob katerih so največkrat ponoreli tudi komentatorji. Svoje nasprotnike je s simuliranjem podaj povsem zmedel, nato pa dosegel lahke koše ali še lažje podaje do odkritih soigralcev.

Video posnetek je nabral že več kot 100.000 ogledv, mnogi pa so v komentarjih izpostavili, da je Luka Dončić brez dvoma najboljši novinec v aktualni NBA sezoni 2018/19.

Mu bo uspelo zaigrati tudi na prestižni All-Star tekmi? Zanj lahko glasujemo tudi mi, najlažji način pa je ta, da v Google vpišete ime "Luka Dončić", v oknu izberete možnost "See ballot" in glasujete za našega košarkarja!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet