VIDEO: Najboljše poteze Luka Dončića, s katerimi je osmešil nasprotnike

Prav nobena skrivnost ni, da je naš Luka Dončić onkraj luže prava senzacija. Z vstopom v ligo NBA je že kot novinec navdušil s številnimi potezami, ob katerih njegovi nasprotniki niso našli rešitve.

Zdaj je na spletu pristala kompilacija, v katero so avtorji strnili najboljše poteze našega košarkarja, s katerimi je prelisičil nasprotnike.

V treh minutah lahko vidimo številne poteze Dončića, ob katerih so največkrat ponoreli tudi komentatorji. Svoje nasprotnike je s simuliranjem podaj povsem zmedel, nato pa dosegel lahke koše ali še lažje podaje do odkritih soigralcev.

Video posnetek je nabral že več kot 100.000 ogledv, mnogi pa so v komentarjih izpostavili, da je Luka Dončić brez dvoma najboljši novinec v aktualni NBA sezoni 2018/19.

Mu bo uspelo zaigrati tudi na prestižni All-Star tekmi? Zanj lahko glasujemo tudi mi, najlažji način pa je ta, da v Google vpišete ime "Luka Dončić", v oknu izberete možnost "See ballot" in glasujete za našega košarkarja!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?