VIDEO: Nalašč je zaviral pred tovornjakom, voznik se je odločil za maščevanje

Če se po naših cestah veliko vozite, potem ste zagotovo tudi sami predvsem na avtocestah doživeli prizor, ko je kateri izmed voznikov pred vami zaviral brez razloga.

Takšnega početja se poslužujejo nekateri arogantni vozniki, saj se zavedajo, kdo je po pravilih krivec v primeru trčenja "od zadaj".

Na spletu je nekaj mesecev nazaj pristal video posnetek iz Švedske, v katerem je moč videti voznika osebnega vozila, ki se vozi pred tovornjakom. Ker je voznik tovornega vozila že pred tem videl, da arogantni voznik nalašč zavira pred njegovim tovornjakom, je v roke vzel mobilni telefon, nato pa pričel s snemanjem.

Voznik osebnega vozila je s svojim početjem nadaljeval, tovornjakar pa je tokrat udaril brez milosti.

Ker je voznik v enem trenutku pred njim znova nalašč pohodil zavore, se je s svojim tovornjakom preprosto zaletel vanj. Lekcija naučena?

0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Premalo! Kreten je imel Volva in to je čvrst avto. Ene pet ali šest šusov bi po moje bilo potrebnih, in potem gasa dati ter ga riniti.
-2
Jože Škraba
Pred 2 tedni
Noben voznik ni ravnal korektno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca