VIDEO: Nalašč je zaviral pred tovornjakom, voznik se je odločil za maščevanje

Če se po naših cestah veliko vozite, potem ste zagotovo tudi sami predvsem na avtocestah doživeli prizor, ko je kateri izmed voznikov pred vami zaviral brez razloga.

Takšnega početja se poslužujejo nekateri arogantni vozniki, saj se zavedajo, kdo je po pravilih krivec v primeru trčenja "od zadaj".

Na spletu je nekaj mesecev nazaj pristal video posnetek iz Švedske, v katerem je moč videti voznika osebnega vozila, ki se vozi pred tovornjakom. Ker je voznik tovornega vozila že pred tem videl, da arogantni voznik nalašč zavira pred njegovim tovornjakom, je v roke vzel mobilni telefon, nato pa pričel s snemanjem.

Voznik osebnega vozila je s svojim početjem nadaljeval, tovornjakar pa je tokrat udaril brez milosti.

Ker je voznik v enem trenutku pred njim znova nalašč pohodil zavore, se je s svojim tovornjakom preprosto zaletel vanj. Lekcija naučena?

0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Premalo! Kreten je imel Volva in to je čvrst avto. Ene pet ali šest šusov bi po moje bilo potrebnih, in potem gasa dati ter ga riniti.
-2
Jože Škraba
Pred 10 tedni
Noben voznik ni ravnal korektno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke