VIDEO: Nalašč je zaviral pred tovornjakom, voznik se je odločil za maščevanje

Če se po naših cestah veliko vozite, potem ste zagotovo tudi sami predvsem na avtocestah doživeli prizor, ko je kateri izmed voznikov pred vami zaviral brez razloga.

Takšnega početja se poslužujejo nekateri arogantni vozniki, saj se zavedajo, kdo je po pravilih krivec v primeru trčenja "od zadaj".

Na spletu je nekaj mesecev nazaj pristal video posnetek iz Švedske, v katerem je moč videti voznika osebnega vozila, ki se vozi pred tovornjakom. Ker je voznik tovornega vozila že pred tem videl, da arogantni voznik nalašč zavira pred njegovim tovornjakom, je v roke vzel mobilni telefon, nato pa pričel s snemanjem.

Voznik osebnega vozila je s svojim početjem nadaljeval, tovornjakar pa je tokrat udaril brez milosti.

Ker je voznik v enem trenutku pred njim znova nalašč pohodil zavore, se je s svojim tovornjakom preprosto zaletel vanj. Lekcija naučena?

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Premalo! Kreten je imel Volva in to je čvrst avto. Ene pet ali šest šusov bi po moje bilo potrebnih, in potem gasa dati ter ga riniti.
-2
Jože Škraba
Pred 1 mesecem
Noben voznik ni ravnal korektno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Vrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!