VIDEO: Nas zastrupljajo s hrano? Govor Slovenca na spletu prava senzacija...

Včeraj je na spletu pristal video posnetek, v katerem je Egidij Kozjek brez dlake na jeziku povedal, kaj se dogaja s hrano v Sloveniji. V pičlih 24 urah je video posnetek presegel 150.000 ogledov samo na Facebook omrežju, z besedami Kozjeka pa se stirnjajo številni Slovenci.

Po njegovih besedah je večina hrane v Sloveniji škodljiva za naše zdravje, povzročala naj bi rakotvorne celice. Avtor posnetka se ob njem sprašuje, koliko iz vlade in ministerstev jih te podatke ima pa kljub temu molčijo?

Ob koncu govora je Egidij Kozjek požel bučen aplavz, njegov posnetek pa se v Sloveniji širi kot požar. Delimo posnetek naprej, da njegovemu govoru prisluhnejo tudi prijatelji!
0
Sonja Angelca Kudrevičius
Pred 15 tedni
Zahtevam EKOLOŠKO SLOVENIJO
0
Vlastimil Vanoucek
Pred 15 tedni
Zato najbolsa varianta mit vrt ali kmetiju a bit sam svoj šef a imet svoju hranu a cim manj kupovat to sranje
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Tako se govori! Človek z ekološkimi jajci...
0
Marko Kunčič
Pred 15 tedni
Lep govor. Pa zdaj?
1
Dejan Zanko
Pred 16 tedni
bravo take grem podpret ki razmisljajo z zdravim razumom in kmecko logiko bi oni temu rekli
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!