VIDEO: Nas zastrupljajo s hrano? Govor Slovenca na spletu prava senzacija...

Včeraj je na spletu pristal video posnetek, v katerem je Egidij Kozjek brez dlake na jeziku povedal, kaj se dogaja s hrano v Sloveniji. V pičlih 24 urah je video posnetek presegel 150.000 ogledov samo na Facebook omrežju, z besedami Kozjeka pa se stirnjajo številni Slovenci.

Po njegovih besedah je večina hrane v Sloveniji škodljiva za naše zdravje, povzročala naj bi rakotvorne celice. Avtor posnetka se ob njem sprašuje, koliko iz vlade in ministerstev jih te podatke ima pa kljub temu molčijo?

Ob koncu govora je Egidij Kozjek požel bučen aplavz, njegov posnetek pa se v Sloveniji širi kot požar. Delimo posnetek naprej, da njegovemu govoru prisluhnejo tudi prijatelji!
0
Sonja Angelca Kudrevičius
Pred 28 tedni
Zahtevam EKOLOŠKO SLOVENIJO
0
Vlastimil Vanoucek
Pred 28 tedni
Zato najbolsa varianta mit vrt ali kmetiju a bit sam svoj šef a imet svoju hranu a cim manj kupovat to sranje
0
JeklenaPest
Pred 29 tedni
Tako se govori! Človek z ekološkimi jajci...
0
Marko Kunčič
Pred 29 tedni
Lep govor. Pa zdaj?
1
Dejan Zanko
Pred 29 tedni
bravo take grem podpret ki razmisljajo z zdravim razumom in kmecko logiko bi oni temu rekli
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom