VIDEO: Nas zastrupljajo s hrano? Govor Slovenca na spletu prava senzacija...

Včeraj je na spletu pristal video posnetek, v katerem je Egidij Kozjek brez dlake na jeziku povedal, kaj se dogaja s hrano v Sloveniji. V pičlih 24 urah je video posnetek presegel 150.000 ogledov samo na Facebook omrežju, z besedami Kozjeka pa se stirnjajo številni Slovenci.

Po njegovih besedah je večina hrane v Sloveniji škodljiva za naše zdravje, povzročala naj bi rakotvorne celice. Avtor posnetka se ob njem sprašuje, koliko iz vlade in ministerstev jih te podatke ima pa kljub temu molčijo?

Ob koncu govora je Egidij Kozjek požel bučen aplavz, njegov posnetek pa se v Sloveniji širi kot požar. Delimo posnetek naprej, da njegovemu govoru prisluhnejo tudi prijatelji!
0
Sonja Angelca Kudrevičius
Pred 2 meseci
Zahtevam EKOLOŠKO SLOVENIJO
0
Vlastimil Vanoucek
Pred 2 meseci
Zato najbolsa varianta mit vrt ali kmetiju a bit sam svoj šef a imet svoju hranu a cim manj kupovat to sranje
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Tako se govori! Človek z ekološkimi jajci...
0
Marko Kunčič
Pred 2 meseci
Lep govor. Pa zdaj?
1
Dejan Zanko
Pred 2 meseci
bravo take grem podpret ki razmisljajo z zdravim razumom in kmecko logiko bi oni temu rekli
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal