VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!

Višavska terierka Miša, ki jo je te dni iskala vsa Slovenija, je končno doma v objemu družine. V začetku meseca je izginila z domačega dvorišča na Rudniku, od koder naj bi jo odpeljali trije moški. Najditelj Gogi iz Novega mesta pravi, da je psičko našel sredi prometne ceste v Ljubljani in jo odpeljal domov v Novo mesto. Sprejel je denarno nagrado 1.500 eur, ki so jo lastniki ponujali najditelju, mnogi pa njegove poteze ne odobravajo.

Miša je namreč najboljša prijateljica deklice s posebnimi potrebami, denar pa je sodeč po zapisu šel prav iz žepa deklice. Ta je denar vrsto let pridno zbirala.


Družina je ob izginotju psičke preiskala vso okolico, a našli jo niso nikjer. Prek anonimnega klicatelja so izvedeli, da naj bi jo trije moški zvabili k sebi v škatlo, jo dali v prtljažnik in se odpeljali proti centru Ljubljane. Ob tem podatku se mnogi sprašujejo, če je rešitelj res oseba, ki je psičko našel sredi prometne ceste.

Lastnica Petra je danes zjutraj številne razveselila z novico, da so psičko Mišo našli:
Včeraj okrog 22. ure smo v Novem mestu od najditelja Gogija dobili našo Mišo!!!!

Našli so jo v Ljubljani, sredi prometne ceste in jo rešili. Niso razumeli, da je številka na ovratnici telefonska številka in so jo odpeljali s seboj v Novo mesto.

Miša je v šoku, ampak živa, mi pa neskončno srečni !!!

Živa je dolgo hranila denar in zdaj ga je dala za svojo Mišo!!!

Vsem vam, ki ste sledili naši zgodbi, nam stali ob strani, pomagali z delitvami na fb, nas klicali, nam nudili svojo pomoč, en velik hvala...

Niti v sanjah si nisem mislila, da je toooliko srčnih ljudi, ki so pripravljeni pomagati!!!

HVALA


Kakorkoli, psička je v objemu družine in Žive. Konec dober, vse dobro! So pa kljub srečnemu koncu številni uporabniki na Facebooku izrazli jezo ob potezi najditelja. Ob že tako čudnih okoliščinah je denar kljub vsemu sprejel, četudi je bil to denar deklice s posebnimi potrebami.

Zdaj se na spletu pojavljajo prošnje, da bi za deklico Živo zbrali denar, da bi ji tako povrnili vsaj stroške, ki so nastali ob iskanju psičke Miše.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja