VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!

Višavska terierka Miša, ki jo je te dni iskala vsa Slovenija, je končno doma v objemu družine. V začetku meseca je izginila z domačega dvorišča na Rudniku, od koder naj bi jo odpeljali trije moški. Najditelj Gogi iz Novega mesta pravi, da je psičko našel sredi prometne ceste v Ljubljani in jo odpeljal domov v Novo mesto. Sprejel je denarno nagrado 1.500 eur, ki so jo lastniki ponujali najditelju, mnogi pa njegove poteze ne odobravajo.

Miša je namreč najboljša prijateljica deklice s posebnimi potrebami, denar pa je sodeč po zapisu šel prav iz žepa deklice. Ta je denar vrsto let pridno zbirala.


Družina je ob izginotju psičke preiskala vso okolico, a našli jo niso nikjer. Prek anonimnega klicatelja so izvedeli, da naj bi jo trije moški zvabili k sebi v škatlo, jo dali v prtljažnik in se odpeljali proti centru Ljubljane. Ob tem podatku se mnogi sprašujejo, če je rešitelj res oseba, ki je psičko našel sredi prometne ceste.

Lastnica Petra je danes zjutraj številne razveselila z novico, da so psičko Mišo našli:
Včeraj okrog 22. ure smo v Novem mestu od najditelja Gogija dobili našo Mišo!!!!

Našli so jo v Ljubljani, sredi prometne ceste in jo rešili. Niso razumeli, da je številka na ovratnici telefonska številka in so jo odpeljali s seboj v Novo mesto.

Miša je v šoku, ampak živa, mi pa neskončno srečni !!!

Živa je dolgo hranila denar in zdaj ga je dala za svojo Mišo!!!

Vsem vam, ki ste sledili naši zgodbi, nam stali ob strani, pomagali z delitvami na fb, nas klicali, nam nudili svojo pomoč, en velik hvala...

Niti v sanjah si nisem mislila, da je toooliko srčnih ljudi, ki so pripravljeni pomagati!!!

HVALA


Kakorkoli, psička je v objemu družine in Žive. Konec dober, vse dobro! So pa kljub srečnemu koncu številni uporabniki na Facebooku izrazli jezo ob potezi najditelja. Ob že tako čudnih okoliščinah je denar kljub vsemu sprejel, četudi je bil to denar deklice s posebnimi potrebami.

Zdaj se na spletu pojavljajo prošnje, da bi za deklico Živo zbrali denar, da bi ji tako povrnili vsaj stroške, ki so nastali ob iskanju psičke Miše.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na poroki je hotel zaplesal s svojo mamo. To je šok, ki so mu bili priča gostje!Ženska je iz avtomobila pomahala medvedu. Poglejte si, kaj je storila žival...Policist je žensko prijel za ramo. Ko se obrne, doživi največji šok dneva!VIDEO: Princ Harry in Meghan ostala brez besed! To jima je narisala najstnica...Deček je k sosedu vrgel žogo! Ne boste verjeli, kaj so posneli njegovi starši...Natakarico je prijel za rit! Poglejte si, kako se mu je maščevala...VIDEO: Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru so bili vozniki priča v ŽeleznikihNa poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!VIDEO: Vesna in Miha spet poskrbela za smeh, to sta povedala o fačuzijuSnemal je deblo, nato pa ostal brez besed! Poglejte si, kaj je bilo v lesu...VIDEO: Gorski kolesar obnorel svet, skočil je čez kolesarje na Tour de FranceVIDEO: Tujci očarali ves Balkan! Tako so zapeli znano hrvaško uspešnico...Tako so se odzvali Belgijci, ko se je skozi mesto sprehodila družina iz HrvaškeVIDEO: 10-letna 'čudežna' deklica šokirala sodnike! Njen glas je iz drugega sveta...SMEH: Svoja sinova je učila, kako skočiti v bazen! Poglejte si, kaj je sledilo...Potapljač je pod vodo snemal ribo, nato se je zgodilo nepričakovanoSMEH: Balkanec stavkal zaradi služb. To je bila reakcija, ko mu je ponudil delo!VIDEO: Ne boste verjeli, koliko televizij ima doma Jože iz Ljubezni po domače!Kakšno znanje pilota helikopterja! Pristal je na gori, da bi pomagali ranjenimOpazil je psa, ki se je plazil za invalidskim vozičkom. Kar je posnel, obkroža svet...Slovenka z videospotom dviguje pritisk! Ste že slišali njeno novo pesem?Fantek z Downovim sindromom prvi sreča bratca. Poglejte si njegovo reakcijo...Tri deklice so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, nihče ne more zadržati smeha!VIDEO: Oblak zablestel na treningu! Gol je zabil s škarijcami v slogu Ronalda...Starša sta sinu v roke dala pismo. Ko ga je prebral, so mu obraz oblile solze...