VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!

Višavska terierka Miša, ki jo je te dni iskala vsa Slovenija, je končno doma v objemu družine. V začetku meseca je izginila z domačega dvorišča na Rudniku, od koder naj bi jo odpeljali trije moški. Najditelj Gogi iz Novega mesta pravi, da je psičko našel sredi prometne ceste v Ljubljani in jo odpeljal domov v Novo mesto. Sprejel je denarno nagrado 1.500 eur, ki so jo lastniki ponujali najditelju, mnogi pa njegove poteze ne odobravajo.

Miša je namreč najboljša prijateljica deklice s posebnimi potrebami, denar pa je sodeč po zapisu šel prav iz žepa deklice. Ta je denar vrsto let pridno zbirala.


Družina je ob izginotju psičke preiskala vso okolico, a našli jo niso nikjer. Prek anonimnega klicatelja so izvedeli, da naj bi jo trije moški zvabili k sebi v škatlo, jo dali v prtljažnik in se odpeljali proti centru Ljubljane. Ob tem podatku se mnogi sprašujejo, če je rešitelj res oseba, ki je psičko našel sredi prometne ceste.

Lastnica Petra je danes zjutraj številne razveselila z novico, da so psičko Mišo našli:
Včeraj okrog 22. ure smo v Novem mestu od najditelja Gogija dobili našo Mišo!!!!

Našli so jo v Ljubljani, sredi prometne ceste in jo rešili. Niso razumeli, da je številka na ovratnici telefonska številka in so jo odpeljali s seboj v Novo mesto.

Miša je v šoku, ampak živa, mi pa neskončno srečni !!!

Živa je dolgo hranila denar in zdaj ga je dala za svojo Mišo!!!

Vsem vam, ki ste sledili naši zgodbi, nam stali ob strani, pomagali z delitvami na fb, nas klicali, nam nudili svojo pomoč, en velik hvala...

Niti v sanjah si nisem mislila, da je toooliko srčnih ljudi, ki so pripravljeni pomagati!!!

HVALA


Kakorkoli, psička je v objemu družine in Žive. Konec dober, vse dobro! So pa kljub srečnemu koncu številni uporabniki na Facebooku izrazli jezo ob potezi najditelja. Ob že tako čudnih okoliščinah je denar kljub vsemu sprejel, četudi je bil to denar deklice s posebnimi potrebami.

Zdaj se na spletu pojavljajo prošnje, da bi za deklico Živo zbrali denar, da bi ji tako povrnili vsaj stroške, ki so nastali ob iskanju psičke Miše.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Je to Slovenija? To je šok, ki so ga doživeli gasilci iz Ajdovščine...VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...VIDEO: Denis, Miha in Anja obiskali mamico Jano Morelj, tako izgleda po poroduVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...Sršen je pred kamero napadel miško, ob posnetku ti zastane dihVIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikDojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...VIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaMoški iz Indije svet navdušil s parkiranjem! Tako izgleda njegova garaža...VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!VIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbNa nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Je to najbolj grozljiva prometna nesreča? Vozniki so se znašli v peklu...Fanta s cerebralno paralizo Nike ganil do solz, po maratonu je padel na kolenaVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem Metallice