VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!

Višavska terierka Miša, ki jo je te dni iskala vsa Slovenija, je končno doma v objemu družine. V začetku meseca je izginila z domačega dvorišča na Rudniku, od koder naj bi jo odpeljali trije moški. Najditelj Gogi iz Novega mesta pravi, da je psičko našel sredi prometne ceste v Ljubljani in jo odpeljal domov v Novo mesto. Sprejel je denarno nagrado 1.500 eur, ki so jo lastniki ponujali najditelju, mnogi pa njegove poteze ne odobravajo.

Miša je namreč najboljša prijateljica deklice s posebnimi potrebami, denar pa je sodeč po zapisu šel prav iz žepa deklice. Ta je denar vrsto let pridno zbirala.


Družina je ob izginotju psičke preiskala vso okolico, a našli jo niso nikjer. Prek anonimnega klicatelja so izvedeli, da naj bi jo trije moški zvabili k sebi v škatlo, jo dali v prtljažnik in se odpeljali proti centru Ljubljane. Ob tem podatku se mnogi sprašujejo, če je rešitelj res oseba, ki je psičko našel sredi prometne ceste.

Lastnica Petra je danes zjutraj številne razveselila z novico, da so psičko Mišo našli:
Včeraj okrog 22. ure smo v Novem mestu od najditelja Gogija dobili našo Mišo!!!!

Našli so jo v Ljubljani, sredi prometne ceste in jo rešili. Niso razumeli, da je številka na ovratnici telefonska številka in so jo odpeljali s seboj v Novo mesto.

Miša je v šoku, ampak živa, mi pa neskončno srečni !!!

Živa je dolgo hranila denar in zdaj ga je dala za svojo Mišo!!!

Vsem vam, ki ste sledili naši zgodbi, nam stali ob strani, pomagali z delitvami na fb, nas klicali, nam nudili svojo pomoč, en velik hvala...

Niti v sanjah si nisem mislila, da je toooliko srčnih ljudi, ki so pripravljeni pomagati!!!

HVALA


Kakorkoli, psička je v objemu družine in Žive. Konec dober, vse dobro! So pa kljub srečnemu koncu številni uporabniki na Facebooku izrazli jezo ob potezi najditelja. Ob že tako čudnih okoliščinah je denar kljub vsemu sprejel, četudi je bil to denar deklice s posebnimi potrebami.

Zdaj se na spletu pojavljajo prošnje, da bi za deklico Živo zbrali denar, da bi ji tako povrnili vsaj stroške, ki so nastali ob iskanju psičke Miše.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Švedski fotograf obiskal Slovenijo, njegov posnetek ti vzame sapoV zlatarni je hotela prodati prstan. Kar je storil prodajalec, jo je ganilo do solz!VIDEO: Posnetek iz Avstrije senzacija na spletu, tako so se v snegu zabavali konjiKrava je na poti v klavnico pobegnila, njena velika skrivnost je šokirala kmetaVIDEO: Ne boste verjeli, kako je nesrečo zakuhal voznik pri MedvodahZa božič je ostala sama z otroki, njena izpoved je do solz ganila SlovenceVIDEO: Prepotentni Američan izzval Dončića, ta ga je osmešil pred celo dvoranoVIDEO: Med nastopom Modrijanov možje s trebuhi do solz nasmejali SlovenceVIDEO: To je izjemen posnetek, ki ga je za Luko Dončića pripravil Real MadridVIDEO: To je prizor s snegom iz sosednje Avstrije, ki danes obkroža EvropoDeklica zapela 80 let staro pesem. Ko je odprla usta, so se sodniki takoj obrnili!VIDEO: Moški brez razloga brcnil psa, nato je takoj dobil božjo kazenNaveličana je bila svojih tankih las, po preobrazbi je bila druga osebaVIDEO: Šok med zastojem pri Domžalah, to je na avtocesti storil voznikKazahstanski pevec šokiral svet s svojim glasom, njegovo petje ti vzame sapoVIDEO: Legendarni Dirk Nowitzki navijače Luke Dončića nagovoril v slovenščiniVIDEO: Pilot helikopterja obkrožil Evropo, tako je pristal v francoskih AlpahVIDEO: Ne boste verjeli, koliko snega je Avstrijcu ostalo na avtomobiluPsa sta na polju zaslišala kmeta. Kar so posneli na kamero, te nasmeje do solz!ŠOK: Sredi gozda naleteli na privezanega kužka, življenje so mu rešili kolesarjiRekel jim je, naj ne parkirajo pred stavbo. Ker niso poslušali, je sledila lekcija!Na ulici so posneli dedka s kužkom, s svojo predanostjo sta obkrožila svetOče zaradi bolezni ni več prepoznal družine, sinova ideja je vse spremenilaVIDEO: Vili Resnik se vrača v glasbo, to je njegova nova pesem "Diham zate"4-letna deklica na oder talentov stopila s psom, nastop je prevzel sodnike