VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!

Mnoge države na Balkanu je v teh dneh znova obkrožil čudovit nastop, v katerem je svoj pevski talent pokazala mala deklica iz Srbije.

V pevskem šovu "Pinkove Zvezde" je komaj 7-letna Darija Vračević zapela jugoslovansko domoljubno pesem.

Simpatična Darija je tri leta nazaj v omenjenem šovu zapela pesem "Zemljo moja", ki jo v originalu izvaja priljubljena glasbena skupina Ambasadori iz Sarajeva.


Pinkove Zvezde, Youtube
Pesem "Zemljo moja" so člani skupine izdali leta 1975, svojo popularnost pa beleži še danes. Velja za domoljubno pesem vseh narodov v bivši državi Jugoslavije.

Komaj 7-letna Darija je v pevskem šovu "Pinkove Zvezde" pesem zapela z odliko, njen nastop pa je do danes samo na Youtube omrežju dosegel že skoraj 800.000 ogledov.

Prisluhnite, kako je Darija Vračević iz Srbije zapela domoljubno jugoslovansko pesem "Zemljo moja".
0
Slavica Čuk
Pred 1 mesecem
genijalka
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Sem iz starejše generacije. Med pesmimi, ki sem jih igral v vojski kot orkesterski kitarist, je bila tudi ta prelepa pesem skupine Ambasadorji. Madona, da sem dobil solzne oči, ko sem poslušal tega malega slavčka...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!