VIDEO: Nastop, ki ga še niste videli! Tako je leta 1981 Freddie Mercury zapel hit Queenov

Freddie Mercury je britanski glasbenik, ki ga mnogi poznamo kot glavnega pevca pri skupini Queen. Leta 1946 se je rodil v mestu Stone Town na Zanzibarju, od njega pa smo se za vedno poslovili 24. novembra leta 1991, ko je umrl v Londonu za posledicami aidsa.

Skupaj s Queeni ter s svojo glasbo se je za večno vpisal med pevske legende, še danes pa velja za ikono v svetu glasbe.

Na spletu se je te dni razširil video posnetek iz Montreala, ki je nastal med koncertom Queenov leta 1981. Prav tistega leta je bila glasbena skupina v velikem vzponu, njihovo glasbo pa je poznal ves svet.

Njihove pesmi, kot sta "Bohemian Rhapsody" in "Don't Stop Me Now", še vedno veljajo za klasike popularne glasbe.Na koncertu pa je Freddie Mercury po mnenju mnogih najbolj navdušil s petjem Queenove pesmi "Somebody To Love". Čeprav pesem še danes velja za zelo težko, je Freddie z njo opravil z odliko.

V sedem minut dolgem video posnetku lahko spremljamo nastop Queenov na koncertu v Kanadi, vso pozornost pa je tudi takrat z izjemnim talentom ukradel njihov glavni pevec, Freddie Mercury. Prisluhnite, kako je karizmatični pevec s pesmijo "Somebody To Love" na noge dvignil mnoge obiskovalce na omenjenem koncertu!
0
Jože Napotnik
Pred 11 tedni
ok video
0
Jože Napotnik
Pred 11 tedni
Dober.
0
Jože Napotnik
Pred 11 tedni
Super.
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Zaradi tega, ker nosi preveliko številko zgornjig zob, me je vedno asociiral na nekega glodalca, ki ga raje ne bom imenoval.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo