VIDEO: Nastop, ki ga še niste videli! Tako je leta 1981 Freddie Mercury zapel hit Queenov

Freddie Mercury je britanski glasbenik, ki ga mnogi poznamo kot glavnega pevca pri skupini Queen. Leta 1946 se je rodil v mestu Stone Town na Zanzibarju, od njega pa smo se za vedno poslovili 24. novembra leta 1991, ko je umrl v Londonu za posledicami aidsa.

Skupaj s Queeni ter s svojo glasbo se je za večno vpisal med pevske legende, še danes pa velja za ikono v svetu glasbe.

Na spletu se je te dni razširil video posnetek iz Montreala, ki je nastal med koncertom Queenov leta 1981. Prav tistega leta je bila glasbena skupina v velikem vzponu, njihovo glasbo pa je poznal ves svet.

Njihove pesmi, kot sta "Bohemian Rhapsody" in "Don't Stop Me Now", še vedno veljajo za klasike popularne glasbe.Na koncertu pa je Freddie Mercury po mnenju mnogih najbolj navdušil s petjem Queenove pesmi "Somebody To Love". Čeprav pesem še danes velja za zelo težko, je Freddie z njo opravil z odliko.

V sedem minut dolgem video posnetku lahko spremljamo nastop Queenov na koncertu v Kanadi, vso pozornost pa je tudi takrat z izjemnim talentom ukradel njihov glavni pevec, Freddie Mercury. Prisluhnite, kako je karizmatični pevec s pesmijo "Somebody To Love" na noge dvignil mnoge obiskovalce na omenjenem koncertu!
0
Jože Napotnik
Pred 2 tedni
ok video
0
Jože Napotnik
Pred 2 tedni
Dober.
0
Jože Napotnik
Pred 2 tedni
Super.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Zaradi tega, ker nosi preveliko številko zgornjig zob, me je vedno asociiral na nekega glodalca, ki ga raje ne bom imenoval.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb