VIDEO: Nastop, ki je ganil Slovenijo: Tako so se poslovili od pokojnega Mateja!

Slovenijo je obkrožil ganljiv nastop, pri katerem so se v priljubljeni slovenski oddaji V petek zvečer poklonili pokojnemu Mateju Kravcarju.

Matej je v hišnem bandu Diamanti igral trobento, poklon glasbenikov pa se je dotaknil številnih gledalcev ter poslušalcev na spletu.

"Prav vse je izredno prizadelo prezgodnje slovo Diamanta Mateja Kravcarja. Matej je bil diamant. Njegova trobenta je zvenela kot najsvetlejši diamant. V njegovih očeh so žareli diamanti. Med prijatelji in glasbeniki je s svojo srčnostjo prebujal najboljše. V teh težkih trenutkih nam pomaga, da smo skupaj, da igramo, da nam glasba vsaj malo lajša hudo bolečino," so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu oddaje V petek zvečer.

V tem venčku, ki ga sestavljajo pesmi Gozdovi v mesečini, Valček za naju, Slovenija, od kod lepote tvoje in Slovenski kruh zveni Matejeva trobenta, posneta v minulih oddajah V petek zvečer, ostale instrumente v živo spremljajo Diamanti in 4strings quartet.

Prisluhnite čudovitemu nastopu iz oddaje V petek zvečer, pri katerem so se poklonili Mateju, ki nas je zapustil mnogo prezgodaj. Miren počitek mu želimo.
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Krvava škoda, da na začetku videa ni nagovora voditeljev. Blaž pretresen in resen, Malanija objokana in na meji solza, tudi samemu so mi ušle dve ali tri. Ta prekrasen venček je zložen special za trobento, torej pisan Maticu na kožo. Naj počiva v miru, mi pa se ga bomo z bolečino v srcu spominjali s pomočjo materiala na YT...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!