VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"

V novi sezoni šova Slovenija ima talent 2023 je včeraj mnoge navdušil Domen Kljun, ki prihaja iz Ribnice.

Pred sodniki se je predstavil s slovensko izvedbo svetovno poznane uspešnice "You Raise Me Up", s pevskim talentom pa navdušil prav vse sodnike.

Domen je najprej povedal, da prihaja iz majhne vasice, kjer živi le 12 oseb. Doma imajo kar 30 konj, v šov Slovenija ima talent pa se je prijavil na pobudo žene.


Na avdiciji je zapel pesem "Ko dvigneš me" - gre za slovensko priredbo svetovno poznane uspešnice "You Raise Me Up", ki jo v originalu izvaja skupina Secret Garden. Pesem je bila izdana leta 2001, veliko slavo pa je doživela v izvedbi Josha Grobana leta 2004, leto dni kasneje pa še v izvedbi irske skupine Westlife.

Prisluhnite izjemnemu pevskemu nastopu, pri katerem je Domen Kljun na avdiciji šova Slovenija ima talent 2023 zapel slovensko izvedbo uspešnice "You Raise Me Up". Bo s svojim talentom navdušil tudi tebe?

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Puba ima fajn vokal, a na določenih sekvencah bi lahko bil še bolj energičen.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila