VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"

V novi sezoni šova Slovenija ima talent 2023 je včeraj mnoge navdušil Domen Kljun, ki prihaja iz Ribnice.

Pred sodniki se je predstavil s slovensko izvedbo svetovno poznane uspešnice "You Raise Me Up", s pevskim talentom pa navdušil prav vse sodnike.

Domen je najprej povedal, da prihaja iz majhne vasice, kjer živi le 12 oseb. Doma imajo kar 30 konj, v šov Slovenija ima talent pa se je prijavil na pobudo žene.


Na avdiciji je zapel pesem "Ko dvigneš me" - gre za slovensko priredbo svetovno poznane uspešnice "You Raise Me Up", ki jo v originalu izvaja skupina Secret Garden. Pesem je bila izdana leta 2001, veliko slavo pa je doživela v izvedbi Josha Grobana leta 2004, leto dni kasneje pa še v izvedbi irske skupine Westlife.

Prisluhnite izjemnemu pevskemu nastopu, pri katerem je Domen Kljun na avdiciji šova Slovenija ima talent 2023 zapel slovensko izvedbo uspešnice "You Raise Me Up". Bo s svojim talentom navdušil tudi tebe?

0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Puba ima fajn vokal, a na določenih sekvencah bi lahko bil še bolj energičen.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let