VIDEO: Ne boste verjeli, kaj je ob mraku pred njeno hišo posnela varnostna kamera

Mnogi imajo pred svojimi domovi varnostne kamere, da bi se tako zaščitili pred nepridipravimi. Prav te kamere pa kdaj posnamejo prizore, ob katerih nas prime strah in groza.

Prav takšen prizor je nedolgo nazaj posnela varnostna kamera ene izmed stanovalk!

Vivian Gomez je na svojem Facebook profilu delila posnetek iz varnostne kamere, za katerega vneto trdi, da je povsem pristen. Ob posnetku je zapisala sledeče:

»V nedeljo zjutraj sem se zbudila in se odločila, da po dolgem času spet malo pregledam kamere. Na posnetku sem zagledala nekaj čudnega in nisem mogla ugotoviti, za kaj gre. Kaj za vraga je tole?? Najprej sem videla senco, ki je šla od mojega vhoda in potem sem zagledala to stvar? Je še kdo opazil kaj takšnega na kamerah? Še bolj čudno je to, da drugi dve kameri sploh nista snemali.«

Na posnetku je moč videti nenavadno bitje, ki je odkorakalo proti glavni cesti. Video posnetek je do danes nabral že več kot 15 milijonov ogledov, Vivian pa vedno znova prisega, da ne gre za potegavščino.

Nekateri komentatorji pravijo, da gre za otroka, ki ima na glavi kratke hlače, spet drugi pa so prepričani, da jo je obiskalo nezemeljsko bitje.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!