VIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/h

V letošnji sezoni Formule 1 je med novinci moč zaslediti tudi mladega dirkača Charlesa Leclerca, ki zastopa barve Ferrarija.

Številnim dirkačem povzroča preglavice, a je na pretekli dirki v uvodnem krogu VN Japonske že poskrbel za nesrečo.

Med njim in Maxom Verstappnom je prišlo do trčenja, mladi Leclerc pa ni zapeljal v bokse na menjavo sprednjega krilca, ampak je z vožnjo nadaljeval. Z razbitim dirkalnikom je resno ogrožal varnost tekmecev, zaradi poškodb na Ferrariju pa je v 15. krogu odstopil.

In kaj vse je počel Charles Leclerc med vožnjo?

Najhitrejši ovinek na stezi 130R, ki ga dirkači prevozijo s hitrostjo okoli 300 km/h, je mladi dirkač odpeljal kar z eno roko, ko je z drugo držal polomljeno stransko vzvratno ogledalo. Vodstvo dirke ga je kaznovalo s 5 sekundami kazni zaradi trčenja, dodatnih 10 sekund kazni pa je prejel zaradi nevarne vožnje z razbitim dirkalnikom.

Poglejte si, kakšen prizor so med prenosom v živo posnele kamere!


Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!