VIDEO: Ne boste verjeli, kaj je Slovenec posnel na krožišču v Lescah...

Zagotovo se vsi vozniki strinjamo s trditvijo, da je na naših cestah še vedno ogromno voznikov, ki se na cesnto prometne predpise preprosto požvižgajo. Te dni je Slovenijo obkrožil video posnetek, v katerem je voznik v krožišu pri Lescah posnel nenavaden prizor.

Ko se je vozil po krožišču, je pred seboj opazil vozilo drugega voznika, s katerim je ta peljal kar po nasprotnem pasu. Ob takem prizoru se človek zagotovo vpraša, kaj hudiča se je pletlo po glavi voznika, ki je s svojim vozilom vozil v napačno smer.

Oglejte si posnetek, ki ga je voznik ujel na kamero. Bi morali predvsem starejši vozniki obnoviti znanje cestno prometnih predpisov? Krožišč namreč ob opravljanju izpita desetletja nazaj niti še ni bilo...
0
Roman M
Pred 13 tedni
A ma še vozniško ? Glede na to da je reigstrska vidna...
0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Tablica je vidna...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!