VIDEO: Ne boste verjeli, koliko snega je Avstrijcu ostalo na avtomobilu

Avstrijci se še vedno borijo z obsežno snežno pošiljko, na severni strani Alp pa bo po napovedih meteorologov pestro še vsaj štiri dni. Do ponedeljka ponekod pričakujejo še dodaten meter snega, v višjih predelih pa ga pričakujejo še precej več.

Ponekod ga imajo tudi več kot tri metre - tako je tudi v Hochfilznu na nadmorski višini 950 metrov, kjer je v zadnjih desetih dneh zapadlo kar 311 centimetrov snega.

Iz mesta Obertauern prihaja video posnetek izpred hotela Gamsleiten, ki je te dni hitro zaokrožil po socialnih omrežjih. En izmed gostov je včeraj sedel v svoje parkirano vozilo, šele vzvratna vožnja pa je razkrila, koliko snega je bilo v bližnjem zametu.

Na vozilu je tako ostalo dobra dva metra snega, prizor pa je prevzel mnoge.

Poglejte si, kakšen prizor s snegom so včeraj pred hotelom Gamsleiten v avstrijskem mestu Obertauern posneli gostje. Bi bili veseli, če bi toliko snega imeli tudi v Sloveniji?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep