VIDEO: Ne boste verjeli, koliko snega je Avstrijcu ostalo na avtomobilu

Avstrijci se še vedno borijo z obsežno snežno pošiljko, na severni strani Alp pa bo po napovedih meteorologov pestro še vsaj štiri dni. Do ponedeljka ponekod pričakujejo še dodaten meter snega, v višjih predelih pa ga pričakujejo še precej več.

Ponekod ga imajo tudi več kot tri metre - tako je tudi v Hochfilznu na nadmorski višini 950 metrov, kjer je v zadnjih desetih dneh zapadlo kar 311 centimetrov snega.

Iz mesta Obertauern prihaja video posnetek izpred hotela Gamsleiten, ki je te dni hitro zaokrožil po socialnih omrežjih. En izmed gostov je včeraj sedel v svoje parkirano vozilo, šele vzvratna vožnja pa je razkrila, koliko snega je bilo v bližnjem zametu.

Na vozilu je tako ostalo dobra dva metra snega, prizor pa je prevzel mnoge.

Poglejte si, kakšen prizor s snegom so včeraj pred hotelom Gamsleiten v avstrijskem mestu Obertauern posneli gostje. Bi bili veseli, če bi toliko snega imeli tudi v Sloveniji?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet