VIDEO: Negovalec ni vedel, da ga snemajo! To je počel zraven umirajoče ženske...

V teh dneh se je znova po spletu razširil video posnetek iz preteklih let, v katerem ganljivih prizorov ne manjka. Prizore je na kamero posnela snaha starejše ženske, video posnetek pa je do danes nabral že več kot 8 milijonov ogledov.

Razlog za to tiči v prav posebnem dejanju fanta, ki je zaposlen kot negovalec v domu starejših občanov.

Mary Redmond je bila pred upokojitvijo učiteljica petja in klavirja, v svoji bogati karieri pa je poučevala veliko učencev. Eden izmed njih je bil tudi Joshua Woodard, ki je njene ure petja in igranja klavirja obiskoval od svojega devetega leta. Kasneje se je v domu za starejše zaposlil kot negovalec.

Nekega dne je Joshua v službi prepoznal svojo nekdanjo učiteljico, gospo Redmond. Ta je bila že povsem nemočna, v domu pa je preživljala zadnje trenutke svojega življenja.

Med obiskom se je odločil, da se ji bo oddolžil za vse ure, ki jih je z njim preživela, ko je bil še otrok, saj jo je zelo spoštoval.

Tam ji je zapel eno od njenih najljubših pesmi, njena snaha pa je ganljiv trenutek posnela na mobilni telefon. Gospa Mary je na postelji nepremično ležala, na koncu pa le tiho rekla: "Lepo!"

Poglejte si čudovit video posnetek, ob katerem boste tudi sami potočili solzo. Bi lahko bil mladi Joshua zgled današnji mladini?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
S telefona je bral tekst...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem