VIDEO: Negovalec ni vedel, da ga snemajo! To je počel zraven umirajoče ženske...

V teh dneh se je znova po spletu razširil video posnetek iz preteklih let, v katerem ganljivih prizorov ne manjka. Prizore je na kamero posnela snaha starejše ženske, video posnetek pa je do danes nabral že več kot 8 milijonov ogledov.

Razlog za to tiči v prav posebnem dejanju fanta, ki je zaposlen kot negovalec v domu starejših občanov.

Mary Redmond je bila pred upokojitvijo učiteljica petja in klavirja, v svoji bogati karieri pa je poučevala veliko učencev. Eden izmed njih je bil tudi Joshua Woodard, ki je njene ure petja in igranja klavirja obiskoval od svojega devetega leta. Kasneje se je v domu za starejše zaposlil kot negovalec.

Nekega dne je Joshua v službi prepoznal svojo nekdanjo učiteljico, gospo Redmond. Ta je bila že povsem nemočna, v domu pa je preživljala zadnje trenutke svojega življenja.

Med obiskom se je odločil, da se ji bo oddolžil za vse ure, ki jih je z njim preživela, ko je bil še otrok, saj jo je zelo spoštoval.

Tam ji je zapel eno od njenih najljubših pesmi, njena snaha pa je ganljiv trenutek posnela na mobilni telefon. Gospa Mary je na postelji nepremično ležala, na koncu pa le tiho rekla: "Lepo!"

Poglejte si čudovit video posnetek, ob katerem boste tudi sami potočili solzo. Bi lahko bil mladi Joshua zgled današnji mladini?
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
S telefona je bral tekst...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomPreobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!VIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"Kuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Na Pohorju vozil za kužkom in ga zbil, video posnetek pa objavil na spletuVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!VIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetSMEH: Prizor iz Ljubljane nasmejal svet: Tako sta se lotila čiščenja stekel!VIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danPred kamerami se je prevrnil trajekt, posadka panično skakala v morjeMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Oblasti porušile restavracijo Albanca, ki je s grozljivo napadel španske turisteSMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoPorušil se je ogromen ledenik na Grenlandiji, posnetek te pusti brez besedVIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodoMoški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaVIDEO: Po 14 letih so se znova potopili do Titanika: Tako izgledajo razbitine danes!