VIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je Marija

Na reški plaži Morski prasac so bili mnogi kopalci v četrtek priča nenavadnemu prizoru. Nedaleč stran od plaže je na deski stala ženska, oblečena kot devica Marija.

Tako kot pri nas, so tudi na Hrvaškem dva dni nazaj praznovali Marijino vnebovzetje.

In kakšne so bile reakcije kopalcev? Nekateri so bili ob prizoru zgroženi, spet drugi so bili prepričani, da gre zgolj za šalo.

Mnogi so obenem na spletu dejali, da je ob pomembnem krščanskem prazniku takšen prizor neprimeren.

Hrvaški mediji poročajo, da gre za del predstave, ki jo je organiziral Kantrida FKK 2020 – Evropski kvart kulture, ta pa naj bi že bila spletna senzacija. Sodeč po odzivih o posnetku, očitno res!
1
kirka
Pred 4 tedni
Čez 10 let bodo ti kopalci, kot nekoč neki pastirci v Međugorju, pripovedovali o videnju device Marije (še posnetke bodo lahko pokazali) in Morski prasac bo postal romarsko središče.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi