VIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je Marija

Na reški plaži Morski prasac so bili mnogi kopalci v četrtek priča nenavadnemu prizoru. Nedaleč stran od plaže je na deski stala ženska, oblečena kot devica Marija.

Tako kot pri nas, so tudi na Hrvaškem dva dni nazaj praznovali Marijino vnebovzetje.

In kakšne so bile reakcije kopalcev? Nekateri so bili ob prizoru zgroženi, spet drugi so bili prepričani, da gre zgolj za šalo.

Mnogi so obenem na spletu dejali, da je ob pomembnem krščanskem prazniku takšen prizor neprimeren.

Hrvaški mediji poročajo, da gre za del predstave, ki jo je organiziral Kantrida FKK 2020 – Evropski kvart kulture, ta pa naj bi že bila spletna senzacija. Sodeč po odzivih o posnetku, očitno res!
1
kirka
Pred 28 tedni
Čez 10 let bodo ti kopalci, kot nekoč neki pastirci v Međugorju, pripovedovali o videnju device Marije (še posnetke bodo lahko pokazali) in Morski prasac bo postal romarsko središče.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kelnarca iz Slovenije v roke vzela harmoniko: Njen nastop obkroža državo!VIDEO: Slovenka spregovorila o koronavirusu: "Ne vidim nič dobrega v tem, da se tako straši ljudi!"Na ulici jih je prosil, da zapojejo v mikrofon: Talent blondinke te bo odpihnil!2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoSlovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na nogeNovi posnetki iz Italije po izbruhu koronavirusa: Slovenija sprejema prve ukrepe!Uporabil je voziček iz trgovine, da je pred policisti na tla spravil kradljivcaMotorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerPosnetek Arturja Šterna in La Toye, ki se mu smeji vsa SlovenijaKako doma izdelati preprosto masko za preprečitev okužb?Paralizirani mucki so izdelali voziček: Njeno veselje obkroža splet!Pred hišo je ukradel paket, nato so se mimo pripeljali policistiSMEH: Dedek pokazal najboljši način, kako jesti špageteVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"Tovornjaku je na avtocesti počila guma, sledila je grozljivkaPosnetek kužka senzacija na spletu: Tako je na prehodu za pešce varoval otroke!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!VIDEO: Grozljiv razlog, zakaj se ne smemo zaustavljati v predorihVIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!EMA 2020: Na voditelja Klemna Slakonjo se je med nastopom zrušil klavirMladenič navdušil s plesom: "Boljši je kot Michael Jackson!"V šovu The Voice zablestel 14-letnik: Sodnike je odpihnil s svojim glasom!Ladja na Arktiki plula skozi led, posnetek s krova jemlje sapo