VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!

Preteklo soboto je na Jesenicah prišlo do nenavadne nesreče - voznik Corvette je izgubil nadzor nad svojim vozilom, nato pa trčil naravnost v nasproti vozeče vozilo avtošole.

Iz PU Kranj so sporočili, da so udeleženci nesreče utrpeli lahke telesne poškodbe.

Na Facebook omrežju je hitro zaokrožila novica o prometni nesreči, kmalu zatem pa je na spletu pristal še video posnetek trčenja.


Denis T.‎, Facebook
Video posnetek razkriva trenutek, ko je voznik Chevrolet Corvette v rahlem zavoju izgubil nadzor nad vozilom, nato pa čelno trčil v vozilo avtošole, iz katerega prihaja video posnetek.

Poglejte si, kakšni drami je bil te dni priča voznik avtošole, ko se je vanj zaletel voznik s Corvetto!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Me sploh ne čudi. Pred voznikom corvette je naenkrat, in to v ovinku, "zrasel" sredi ceste otok. Voznik se mu je presenečen hotel ogniti, zato je močneje potegnil desno. Rit avtomobila z močnim pogonom zadaj mu je odneslo, nato pa ga več ni mogel ujeti. Ta največji kreten je tukaj tisti, ki se je domislil otoka sredi ceste. In takega otočja je Slovenija v nekaj zadnjih letih postala polna. Ne razumem, zakaj nihče teh snovalcev otočja ne ustavi v njihovi močno predimenzionirani in smrtonosni vnemi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15