VIDEO: Nina Osenar ganila z izpovedjo: "Prosila sem Boga, naj me vzame"

Slovenijo je te dni obkrožil video posnetek iz priljubljene oddaje Potep z Leo, pri katerem je Lea Mederal Gams imela prav posebno gostjo.

V naši prestolnici se ji je na sprehodu pridružila simpatična voditeljica Nina Osenar, ki ima za seboj težko življenjsko zgodbo.

"Tale potep je malo drugačen od tistih, ki ste jih vajeni," je ob video posnetku zapisala Lea Mederal Gams. V ospredju namreč ni bil izlet, temveč življenjska zgodba Nine Osenar, uspešne televizijske voditeljice, ki je čez noč izginila iz medijske scene.

"Prosila sem boga, naj me vzame," je v video posnetku dejala Nina Osenar. Za simpatično voditeljico je namreč več let težke bolezni. Kaj se je dogajalo, zakaj je prišlo do kronične utrujenosti in kako se ji je uspelo pozdraviti, je spregovorila na sprehodu z Leo, ko sta se podali okrog Ljubljanskega gradu.

Poglejte si čudovit prispevek, pri katerem je slovenska voditeljica Nina Osenar na sprehodu z Leo spregovorila o težkem obdobju v svojem življenju.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Mene je Covit pred tremi leti za 5 tednov prikoval v posteljo. V UKC MB sem ležal precej časa zvezan na posteljo, na smrt žejen in v lastni "omaki", ker zvezan nisem mogel iti na WC, niti vode pit. V tem času sem tako oslabel, da se v postelji nisem več mogel postaviti niti v sedeči položaj da bi jedel, ko so me zadnji teden odvezali. Domov so me potem reševalci zanesli, ker nisem več mogel hoditi. Brez zlate patronažne službe iz Ptuja bi najbrž crknil. Sedaj pa sem spet v službi in potihem upam, da bom kdaj kateri od patronažnih deklet na nek način lahko povrnil vsaj del truda in prijaznosti.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!