VIDEO: Nina Osenar ganila z izpovedjo: "Prosila sem Boga, naj me vzame"

Slovenijo je te dni obkrožil video posnetek iz priljubljene oddaje Potep z Leo, pri katerem je Lea Mederal Gams imela prav posebno gostjo.

V naši prestolnici se ji je na sprehodu pridružila simpatična voditeljica Nina Osenar, ki ima za seboj težko življenjsko zgodbo.

"Tale potep je malo drugačen od tistih, ki ste jih vajeni," je ob video posnetku zapisala Lea Mederal Gams. V ospredju namreč ni bil izlet, temveč življenjska zgodba Nine Osenar, uspešne televizijske voditeljice, ki je čez noč izginila iz medijske scene.

"Prosila sem boga, naj me vzame," je v video posnetku dejala Nina Osenar. Za simpatično voditeljico je namreč več let težke bolezni. Kaj se je dogajalo, zakaj je prišlo do kronične utrujenosti in kako se ji je uspelo pozdraviti, je spregovorila na sprehodu z Leo, ko sta se podali okrog Ljubljanskega gradu.

Poglejte si čudovit prispevek, pri katerem je slovenska voditeljica Nina Osenar na sprehodu z Leo spregovorila o težkem obdobju v svojem življenju.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Mene je Covit pred tremi leti za 5 tednov prikoval v posteljo. V UKC MB sem ležal precej časa zvezan na posteljo, na smrt žejen in v lastni "omaki", ker zvezan nisem mogel iti na WC, niti vode pit. V tem času sem tako oslabel, da se v postelji nisem več mogel postaviti niti v sedeči položaj da bi jedel, ko so me zadnji teden odvezali. Domov so me potem reševalci zanesli, ker nisem več mogel hoditi. Brez zlate patronažne službe iz Ptuja bi najbrž crknil. Sedaj pa sem spet v službi in potihem upam, da bom kdaj kateri od patronažnih deklet na nek način lahko povrnil vsaj del truda in prijaznosti.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let