VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!

Slovenska pevka Nina Pušlar je ob izteku meseca novembra na spletu predstavila svojo novo pesem skupaj z videospotom.

Nežna balada je prevzela že mnoge Slovence na spletu, saj je do danes samo na Youtube omrežju videospot nabral že več kot 150.000 ogledov.

Nina Pušlar je te dni predstavila svojo novo pesem "Pusti me", ki jo krasi še povsem preprost videospot. Pevka je namreč prepričana, da je pesem že sama po sebi dovolj sporočilna, da videospot ne potrebuje posebnih dodatkov. Za potrebe snemanja je Nina Pušlar na sceni bila tako le šest ur.

Avtorstvo si za pesem "Pusti me" delijo Nina Pušlar, Miha Gorše, Maja Šušnjara Gabor, Jernej Kržič in Tadej Košir.

Prisluhnite čudoviti nežni baladi "Pusti me", ki jo je skupaj z videospotom v teh dneh na spletu objavila slovenska pevka Nina Pušlar. Bo pesem prevzela tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaStrela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!