VIDEO: Nor podvig Slovencev: Njihov posnetek ima že 20 milijonov ogledov!

Slovenska akrobatska skupine Dunking Devils je te dni znova navdušila z norim podvigom.

Tokrat so se odpravili na čudovit grad Snežnik, kjer so poskrbeli, da je ob njihovih vratolomnih skokih mnogim gledalcem srce padlo v hlače.

Za zadnje podvige jih je navdihnil tako imenovani skok v neznano (ang. leap of faith) iz svetovno znane video igre Assassin's Creed. Kratki posnetki s snemanja so na TikTok omrežju poželi že več kot 20 milijonov ogledov, zdaj pa so na YouTubu objavili tudi celoten video njihovega spektakularnega podviga.

V ambientu čudovitega gradu Snežnik so se povzpeli 17 metrov v zrak in opravili nore skoke. Ob tem jih na tleh ni čakala pristajalna blazina, temveč zgolj ogromen kup sena.

Poglejte si neverjetne podvige akrobatske skupine Dunking Devils, ko so fantje v stilu znane video igre Assassin's Creed opravljali vratolomne skoke v globino. Bodo z video posnetkom navdušili tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje