VIDEO: Nor pristanek potniškega letala: Poletelo je nad glavami opazovalcev!

Iz grškega otoka Skiathos prihaja video posnetek, pri katerem lahko spremljamo spektakularen pristanek potniškega letala.

Pilot je namreč opravil zelo nizek prelet pred letališčem, tam pa dobesedno poletel le nekaj metrov nad glavami opazovalcev.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - zgolj na omrežju YouTube je do danes v le nekaj dneh dosegel skoraj 3 milijone ogledov, mnogi opazovalci pa kljub pričakovanjem niso bili pripravljeni na tako nizek prelet letala.

Opazovalci so se morali pred letalom umakniti, saj je letelo tako nizko. Nekaj ljudi je padlo na tla, plaža ob letališču pa velja za zelo priljubljeno predvsem po zaslugi opazovanja nizkih pristankov potniških in tovornih letal.

Letalo Airbus A321neo, s katerim je izkušeni pilot opravil zelo nizek prelet, pripada letalski družbi Wizz Air UK. Poglejte si spektakularen prizor, pri katerem lahko spremljamo zelo nizko pristajanje potniškega letala na grškem otoku Skiathos.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Za to pa je pilotu potreben poseben občutek...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Glasbeniki iz Slovenije zapeli uspešnico ansambla, njihov nastop te bo navdušilPosnetek, ki je doza smeha: To počnejo psi in mačke, ko njihova lastnika spita!VIDEO: Trije slovenski pevci navdušili z nastopom: Tako so zapeli novo balado!Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!Kamera v Cerknici posnela nočni obisk: Pred hišo se je znašel trop volkov!Tujcem ponujal 50€, če ugane njihov jezik: Poglej, kako ga je zmedel Slovenec!Mladiček pasme Border Collie prvič srečal lisičko: Posnetek ti bo polepšal dan!11-letna deklica navdušila sodnike: Tako je zapela uspešnico Whitney Houston!VIDEO: Ilka Štuhec na smuku dosegla zmago: Poglej si njeno izjemno vožnjo!Voznik je zapeljal pred Smarta, na izvozu sta se oba večkrat prevrnilaŠportno letalo pristalo na vrhu stolpnice Burj Al Arab v DubajuRobert Petejan pripravil pesem za Ford: Njegov nastop je doza smeha!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač nasmejal kot vedeževalec Blaž: Klicali so ga glede zdravnika!Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Predstavili so nove koledarje!Sestre in brata zapeli uspešnico "Jolene", nastop ima že 21 milijonov ogledovPosneli so bitko med dvema slonoma: Posnetek ima več kot milijon ogledov!Robert Roškar sovoditeljici Anji v posteljo skril živo kačo17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"Tilen Lotrič predstavil novo čudovito balado: Pesem je posvetil mami!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoNina Pušlar v živo zapela svojo pesem: Njen nastop navdušuje Slovence!Slovenka citrarka zapela pesem Vlada Kreslina: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenski pevci združili moči in zapeli uspešnico legendarne skupine Pop Design