VIDEO: Norec iz Švedske bežal pred policisti, nato je uničil svoj BMW M3

Človeška norost ne pozna meja. V teh dneh je splet obkrožil video posnetek iz Švedske, v katerem je voznik nalašč izzval policiste na lov.

Po mestu je divjal s polno hitrostjo, njegov pobeg pred policisti pa se je končal z nesrečo.

Voznik, ki se na spletu predstavlja z imenom Fragglarn, je s svojim vozilom BMW M3 F80 divjal po enem izmed mest na Švedskem, kmalu pa so se za njim pognali tudi policisti.

Njegovo bežanje so iz več zornih kotov posnele številne kamere, nameščene na vozilu, ob koncu video posnetka pa se je zanj in za njegovo vozilo slabo končalo.

Fragglarn je izgubil nadzor nad vozilom, trčil v prometni znak, zatem pa še v varnostno ograjo. BMW je nato obstal na pločniku, policisti pa so kmalu prišli na kraj nesreče. Kakšno kazen je prejel voznik, za zdaj ostaja neznanka...
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Če bi jaz imel taki avto bi ga vsaj 3 ure/dan lizal, ne pa tako trpinčil in na koncu še ubil. Kreten zarukani ! (bi rekel dr. Rugelj)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!