VIDEO: Norec iz Švedske bežal pred policisti, nato je uničil svoj BMW M3

Človeška norost ne pozna meja. V teh dneh je splet obkrožil video posnetek iz Švedske, v katerem je voznik nalašč izzval policiste na lov.

Po mestu je divjal s polno hitrostjo, njegov pobeg pred policisti pa se je končal z nesrečo.

Voznik, ki se na spletu predstavlja z imenom Fragglarn, je s svojim vozilom BMW M3 F80 divjal po enem izmed mest na Švedskem, kmalu pa so se za njim pognali tudi policisti.

Njegovo bežanje so iz več zornih kotov posnele številne kamere, nameščene na vozilu, ob koncu video posnetka pa se je zanj in za njegovo vozilo slabo končalo.

Fragglarn je izgubil nadzor nad vozilom, trčil v prometni znak, zatem pa še v varnostno ograjo. BMW je nato obstal na pločniku, policisti pa so kmalu prišli na kraj nesreče. Kakšno kazen je prejel voznik, za zdaj ostaja neznanka...
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Če bi jaz imel taki avto bi ga vsaj 3 ure/dan lizal, ne pa tako trpinčil in na koncu še ubil. Kreten zarukani ! (bi rekel dr. Rugelj)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!