VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!

Pri požaru na Krasu, ki velja za največji požar v zgodovini Slovenije, se je z ognjem borilo okoli 13.000 poklicnih in prostovoljnih gasilcev.

S trdim delom so preprečevali najhujše, ogenj pa se na srečo ni razširil na noben objekt z izjemo koče med Renčami in Trsteljem.

Splet so te dni obkrožili novi video posnetki, pri katerih lahko spremljamo požar na Krasu iz ptičje perspektive. Pri gašenju požara na Krasu so sodelovali tako policisti iz Letalske policijske enote, ki so se borili z ognjenimi zublji, kot tudi številni policisti, ki so pomagali pri različnih nalogah kot prostovoljni gasilci.

Izjave policistov iz Letalske policijske enote:


Delo je bilo za gasilce zelo nevarno, saj je ogenj zajel težko dostopno območje, na katerem je bilo tudi veliko število neeksplodiranih ubojnih sredstev.

Prizore je iz helikopterja med gašenjem posnel tudi Andrej Rogelja, vodja zračnih sil pri Gasilski enoti Nova Gorica, video posnetki pa pričajo o obsežnosti požara, ki je pred tedni divjal na Krasu. Poglejte si nove grozljive prizore goreče Krasa iz zraka.


Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!