VIDEO: Nuša Derenda navdušila z novo pesmijo: Zapela je s Poskočnimi Muzikanti!

Slovenijo te dni obkroža nova pesem "Beli oblaki, bele snežinke", pod katero se podpisujejo Nuša Derenda in Poskočni Muzikanti.

Tematika pesmi je povsem zimska in praznično obarvana, do danes pa je na Youtube omrežju nabrala že več kot 50.000 ogledov.

Pesem "Beli oblaki, bele snežinke" ima tudi čudovit videospot, ki so ga v dveh državah snemali na štirih različnih lokacijah. Avtorji pesmi so skupaj s piscem besedila in skladbe Rokom Lunačkom prepričani, da bo ta še ena izmed uspešnih slovenskih božično novoletnih pesmi.


Poskočni Muzikanti, Youtube
V videospotu so se Poskočnim in Nuši Derendi ob silvestrski večerji pridružili glasbeniki Jan Plestenjak, Jože Potrebuješ, Rok Lunaček in Alya, voditelja Jasna Kuljaj in Boštjan Romih, radijska voditelja Anja Ramšak in Klemen Bunderla ter influencerji Jani Jugovič - Cool Fotr, Indira Ekič, Niko Turk in Alenka Trogrlič.

Prisluhnite novi božično novoletni pesmi "Beli oblaki, bele snežinke", s katero so Poskočni in Nuša Derenda navdušili že mnoge Slovence. Delimo čudovito pesem še naprej med prijatelje!
0
JeklenaPest
Pred 29 tedni
To je podobno, kot so ga posrali Modrijani. Eni in oni odlično igrajo govejo muziko, multipraktiki pa nikoli ne bodo nobeni.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNovinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15