VIDEO: Obiskal je vse evropske države, tudi Slovenijo! Posnetek te bo navdušil...

Dve leti nazaj je na spletu pristal video posnetek, v katerem izjemnih prizorov ne manjka. Avtor se je namreč skupaj s prijatelji že leto prej odpravil na potovanje širom Evrope, pri tem pa zadal cilj, da obišče prav vsako evropsko državo.

Tako so obiskali tudi Slovenijo, v dobre tri minute dolgem video posnetku pa predstavili tudi najboljše utrinke naše lepe dežele.

Za potovanje po Evropi so porabili devet mesecev in pol, pri tem pa obiskali vseh 45 držav, ki spadajo na staro celino. V video posnetku je avtor tako predstavil nekaj najboljših utrinkov iz posamične države, s tem pa pripravil pregled skozi tradicije in običaje v evropskih državah.


Global Degree, Youtube
Obiskali so tudi Slovenijo, v video posnetku pa je moč videti Zmajski most, Ljubljano, Predjamski grad in Ljubljanski grad.

Poglejte si, kako je skupina turistov videla vse evropske države, ki so jih obiskali med svojim prijetnim pohajkovanjem. Bi se na takšno potovanje podali tudi sami?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet