VIDEO: Oddajo Svet končali na najlepši način! To se je zgodilo ob koncu...

Pretekli teden je minil v znamenju otrok in grozljive prigode iz zasebnega zavoda Kengurujčki, ki je pretresla vso Slovenijo.

Prav zato so v informativni oddaji Svet skozi cel teden gostili otroke, ki so opravljali dela novinarjev in voditeljev.

V petek se je teden otroka zaključil, v oddaji Svet pa so pripravili prav posebno odjavno špico. Mesto voditelja Gregorja Trebušaka je zamenjala 6-letna Alina, ta pa je v eter povedala nekaj modrih besed, ki so mnogim dale misliti.

»Vsem otrokom sveta sporočam, naj se imajo radi in da ubogajo svoje starše, staršem pa sporočam, naj imajo svoje otroke najraje na svetu,« so bile besede male Aline, ki so se dotaknile mnogih.

Njen čudovit govor je pohvalil tudi voditelj Gregor Trebušak, ki je mali deklici dejal, da bolje ne bi znal povedati niti sam.

Oglejte si ta čudovit prizor iz informativne oddaje Svet, ki v sebi nosi veliko mero iskrenosti in lepih besed!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Je to Slovenija? To je šok, ki so ga doživeli gasilci iz Ajdovščine...VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...VIDEO: Denis, Miha in Anja obiskali mamico Jano Morelj, tako izgleda po poroduVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...Sršen je pred kamero napadel miško, ob posnetku ti zastane dihVIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikDojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...VIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaMoški iz Indije svet navdušil s parkiranjem! Tako izgleda njegova garaža...VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!VIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbNa nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Je to najbolj grozljiva prometna nesreča? Vozniki so se znašli v peklu...Fanta s cerebralno paralizo Nike ganil do solz, po maratonu je padel na kolenaVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem Metallice