VIDEO: Oddajo Svet končali na najlepši način! To se je zgodilo ob koncu...

Pretekli teden je minil v znamenju otrok in grozljive prigode iz zasebnega zavoda Kengurujčki, ki je pretresla vso Slovenijo.

Prav zato so v informativni oddaji Svet skozi cel teden gostili otroke, ki so opravljali dela novinarjev in voditeljev.

V petek se je teden otroka zaključil, v oddaji Svet pa so pripravili prav posebno odjavno špico. Mesto voditelja Gregorja Trebušaka je zamenjala 6-letna Alina, ta pa je v eter povedala nekaj modrih besed, ki so mnogim dale misliti.

»Vsem otrokom sveta sporočam, naj se imajo radi in da ubogajo svoje starše, staršem pa sporočam, naj imajo svoje otroke najraje na svetu,« so bile besede male Aline, ki so se dotaknile mnogih.

Njen čudovit govor je pohvalil tudi voditelj Gregor Trebušak, ki je mali deklici dejal, da bolje ne bi znal povedati niti sam.

Oglejte si ta čudovit prizor iz informativne oddaje Svet, ki v sebi nosi veliko mero iskrenosti in lepih besed!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVIDEO: Žena ga je zapustila! To je posnetek, s katerim se ji je kruto maščevalVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Na Hrvaškem nedaleč od obale posneli belega morskega psaRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!VIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostMichelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Kako pravilno stepemo smetano? Kuhar pravi, da celo življenje to počnemo narobeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaMed vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVoznik na cesti ostal brez besed, vozilo je pred njim zdrsnilo v prepadVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljemVoditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Tako izgleda zapuščena vasica Slapnik, v kateri bodo snemali resničnostni šovMalček nasmejal ves svet! Tako je ukradel pozornost, ko je oče jedel kosiloZvečer sta se kopala v bazenu, nato ju je napadel krokodil