VIDEO: Oddajo Svet končali na najlepši način! To se je zgodilo ob koncu...

Pretekli teden je minil v znamenju otrok in grozljive prigode iz zasebnega zavoda Kengurujčki, ki je pretresla vso Slovenijo.

Prav zato so v informativni oddaji Svet skozi cel teden gostili otroke, ki so opravljali dela novinarjev in voditeljev.

V petek se je teden otroka zaključil, v oddaji Svet pa so pripravili prav posebno odjavno špico. Mesto voditelja Gregorja Trebušaka je zamenjala 6-letna Alina, ta pa je v eter povedala nekaj modrih besed, ki so mnogim dale misliti.

»Vsem otrokom sveta sporočam, naj se imajo radi in da ubogajo svoje starše, staršem pa sporočam, naj imajo svoje otroke najraje na svetu,« so bile besede male Aline, ki so se dotaknile mnogih.

Njen čudovit govor je pohvalil tudi voditelj Gregor Trebušak, ki je mali deklici dejal, da bolje ne bi znal povedati niti sam.

Oglejte si ta čudovit prizor iz informativne oddaje Svet, ki v sebi nosi veliko mero iskrenosti in lepih besed!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofeVIDEO: To je prizor, ki so mu te dni sredi zime bili priča v Bosni78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Slovenci grdo nad zmagovalca Eme! Znova ste pokazali svoj obraz...VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaGluhe deklice zapele pesem Eda Sheerana, njihov nastop je sodnike ganil do solzVIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...VIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoSMEH: Žena je rodila šestega otroka! To je bila reakcija očeta med porodom...Umrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiMoški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!VIDEO: Lea Sirk po škandalu na EMI 2019: "Zdaj bi me v eni noči spljuvali..."SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekDeček je rekel, da poje kot Johnny Cash! Ko je začel peti, je obnorel občinstvo...Dron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: 14-mesečni malček, ki smuča kot profesionalecVIDEO: Luka Dončić kršil protokol NBA, da bi navdušil slovenske navijačeVIDEO: To je 10 pesmi, ki smo jih slišali na Emi 2019. Katera vam je najbolj všeč?