VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!

Osel velja za žival, ki je človeku pri delu največkrat pomagala, obenem pa v preteklosti bila deležna mnogih udarcev.

Veljajo za zelo inteligentne živali, ki imajo tudi odličen spomin. To dokazuje tudi prizor, ki je splet obkrožil v teh dneh!

Osli obenem veljajo tudi za izjemne učence, saj so strokovnjaki v preteklosti ugotovili, da se lahko učijo tako dobro, kot se učijo delfini in psi.

V video posnetku je dekle obiskalo oslička, za katerega je skrbela pred leti. Skrbelo jo je, da je osliček ne bo niti prepoznal, a temu v resnici ni bilo tako. Ko jo je zagledal, je z iskrenim veseljem navdušil mnoge na spletu!

Poglejte si, kako se je po nekaj letih osel spomnil deklice, ki je zanj skrbela v preteklosti. Video posnetek je brez dvoma le še en dokaz, kako čudovita in pozorna bitja so oslički!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Tudi sam sem kot osnovnošolec imel osla. Pripeljali smo ga iz kraja Nin v Slovenijo, l. 1972, še majhnega. V avtu je bil zelo priden in se ni niti polulal, niti podelal. Ko je potem na eni kmetiji stopil iz avta in začel spuščati štime pa so vse krave ponorele od strahu. Videle ga niso, so ga pa slišale. In slišati ga je bilo približno kot T-Rexa...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikMama je sinčku pojedla sladkarije: Njegov odziv ti bo polepšal dan!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!VIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Kris se je oglasil iz Amerike, posnetek ti bo ogrel srceVIDEO: Ganljivi prizori s pogreba Dudeka, žena je neutolažljivo jokalaVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!VIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!VIDEO: Šok iz sosednje Italije, gorsko vasico je razdejala snežna rekaPolicist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!VIDEO: Grozljivka iz Italije: Vasico je razdejal uničujoč tornado!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Dončić navdušil s potezo večera: Tako je prelisičil dva branilca!Sivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaIz ribe je odstranil parazita, posnetek te pusti brez besedHrvat skupaj z lepotico zapel pesem Celine Dion: Njun nastop jemlje sapo!VIDEO: 4-letnik senzacija na Hrvaškem: Tako je mali genij navdušil sodnike!