VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!

Osel velja za žival, ki je človeku pri delu največkrat pomagala, obenem pa v preteklosti bila deležna mnogih udarcev.

Veljajo za zelo inteligentne živali, ki imajo tudi odličen spomin. To dokazuje tudi prizor, ki je splet obkrožil v teh dneh!

Osli obenem veljajo tudi za izjemne učence, saj so strokovnjaki v preteklosti ugotovili, da se lahko učijo tako dobro, kot se učijo delfini in psi.

V video posnetku je dekle obiskalo oslička, za katerega je skrbela pred leti. Skrbelo jo je, da je osliček ne bo niti prepoznal, a temu v resnici ni bilo tako. Ko jo je zagledal, je z iskrenim veseljem navdušil mnoge na spletu!

Poglejte si, kako se je po nekaj letih osel spomnil deklice, ki je zanj skrbela v preteklosti. Video posnetek je brez dvoma le še en dokaz, kako čudovita in pozorna bitja so oslički!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Tudi sam sem kot osnovnošolec imel osla. Pripeljali smo ga iz kraja Nin v Slovenijo, l. 1972, še majhnega. V avtu je bil zelo priden in se ni niti polulal, niti podelal. Ko je potem na eni kmetiji stopil iz avta in začel spuščati štime pa so vse krave ponorele od strahu. Videle ga niso, so ga pa slišale. In slišati ga je bilo približno kot T-Rexa...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!