VIDEO: Otroci razjokali sodnike na hrvaškem talentu: Peli so uspešnice Queenov!

V četrti epizodi hrvaškega šova Supertalent so kot prvi nastopili otroci iz glasbene šole v Varaždinu, s svojim nastopom pa sodnike zadeli naravnost v čustva.

Zapeli so venček uspešnic glasbene skupine Queen, ob nastopu pa mnoge sodnike in prisotne goste v dvorani ganili do solz!

Skupina otrok je pod mentorstvom dveh profesorjev zapela številne uspešnice glasbene skupine Queen, z nastopom pa povsem razjokala pevko med sodniki, 40-letno Majo Šuput Tatarinov.


Supertalent, Youtube
Omenjena sodnica pa ni bila edina v solzah - otroci so s petjem do solz ganili tudi operno pevko Martino Tomčić in filmskega igralca Janka Popovića Volarića.


Ob nastopu ni zajokal le strogi sodnik Davor Bilman, ki ga je sodnica Maja pošteno okarala.

"Kaj hočeš, brezsrčni plešec. Nikoli več se ne bom pogovarjala s tabo, nikoli več ti ne bom kupila sladoleda," je strogemu sodniku dejala žirantka Maja, s komentarjem pa nasmejala mnoge goste.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu otrok iz glasbene šole v Varaždinu, ko so se pod mentorstvom predstavili s petjem uspešnic Queenov!
1
kirka
Pred 1 mesecem
Ni jih čez Queene in to je bila ena boljših izvedb njihove klasike. Bravo, mladina!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!