VIDEO: Otroci zapeli "You Raise Me Up", njihov nastop je pravi balzam za dušo

Splet v teh dneh obkroža čudovit nastop otroškega pevskega zbora Color Music, ko so skupaj zapeli pesem "You Raise Me Up".

Video posnetek je prava uspešnica na spletu, saj je v dveh tednih dosegel že več kot 1,3 milijona ogledov samo na Youtube omrežju!

Pesem "You Raise Me Up", ki jo je med svetovne uspešnice zapisal operni pevec Josh Groban, še vedno beleži veliko priljubljenost. Prav zato se petja omenjene pesmi lotijo mnogi glasbeniki - tokrat so se jo lotili otroci iz pevskega zbora Color Music iz Ukrajine.


Color Music, Youtube
Talentirani fantje in deklice so pesem zapeli v čudovitem ambientu v naravi, z nastopom pa hitro obkrožili svet in prevzeli mnoge. Pohvale za nastop namreč dežujejo z vseh koncev sveta!

Ko boste slišali, kako so pesem "You Raise Me Up" zapeli fantje in deklice iz pevskega zbora Color Music, boste njihovemu nastopu brez dvoma tudi sami zaploskali. Prisluhnite, delite nastop naprej med prijatelje in uživajte!
1
kirka
Pred 1 mesecem
Prelepo petje svetlolasih otrok!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Ta pesem je tako kultna, da z njo enostavno ne moreš udariti mimo. Krasno besedili, razgibane harmonije..., prav kliče po večglasnem petju.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!