VIDEO: Otroci zapeli "You Raise Me Up", njihov nastop je pravi balzam za dušo

Splet v teh dneh obkroža čudovit nastop otroškega pevskega zbora Color Music, ko so skupaj zapeli pesem "You Raise Me Up".

Video posnetek je prava uspešnica na spletu, saj je v dveh tednih dosegel že več kot 1,3 milijona ogledov samo na Youtube omrežju!

Pesem "You Raise Me Up", ki jo je med svetovne uspešnice zapisal operni pevec Josh Groban, še vedno beleži veliko priljubljenost. Prav zato se petja omenjene pesmi lotijo mnogi glasbeniki - tokrat so se jo lotili otroci iz pevskega zbora Color Music iz Ukrajine.


Color Music, Youtube
Talentirani fantje in deklice so pesem zapeli v čudovitem ambientu v naravi, z nastopom pa hitro obkrožili svet in prevzeli mnoge. Pohvale za nastop namreč dežujejo z vseh koncev sveta!

Ko boste slišali, kako so pesem "You Raise Me Up" zapeli fantje in deklice iz pevskega zbora Color Music, boste njihovemu nastopu brez dvoma tudi sami zaploskali. Prisluhnite, delite nastop naprej med prijatelje in uživajte!
1
kirka
Pred 10 tedni
Prelepo petje svetlolasih otrok!
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Ta pesem je tako kultna, da z njo enostavno ne moreš udariti mimo. Krasno besedili, razgibane harmonije..., prav kliče po večglasnem petju.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"Babica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!VIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilVIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Na postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni