VIDEO: Otroci zapeli "You Raise Me Up", njihov nastop je pravi balzam za dušo

Splet v teh dneh obkroža čudovit nastop otroškega pevskega zbora Color Music, ko so skupaj zapeli pesem "You Raise Me Up".

Video posnetek je prava uspešnica na spletu, saj je v dveh tednih dosegel že več kot 1,3 milijona ogledov samo na Youtube omrežju!

Pesem "You Raise Me Up", ki jo je med svetovne uspešnice zapisal operni pevec Josh Groban, še vedno beleži veliko priljubljenost. Prav zato se petja omenjene pesmi lotijo mnogi glasbeniki - tokrat so se jo lotili otroci iz pevskega zbora Color Music iz Ukrajine.


Color Music, Youtube
Talentirani fantje in deklice so pesem zapeli v čudovitem ambientu v naravi, z nastopom pa hitro obkrožili svet in prevzeli mnoge. Pohvale za nastop namreč dežujejo z vseh koncev sveta!

Ko boste slišali, kako so pesem "You Raise Me Up" zapeli fantje in deklice iz pevskega zbora Color Music, boste njihovemu nastopu brez dvoma tudi sami zaploskali. Prisluhnite, delite nastop naprej med prijatelje in uživajte!
1
kirka
Pred 15 tedni
Prelepo petje svetlolasih otrok!
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Ta pesem je tako kultna, da z njo enostavno ne moreš udariti mimo. Krasno besedili, razgibane harmonije..., prav kliče po večglasnem petju.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!