VIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dneh

Le kdo ne pozna papige Kaje iz Slovenije, ki s svojimi talenti vedno znova prevzame mnoge na spletu. Prava senzacija je postala zahvaljujoč video posnetku iz letošnjega maja, ki ga je na spletu objavil njen lastnik Konrad Koren.

Takrat je pokazala svoje sposobnosti razumevanja in govorjenja!

Papiga Kaja - gre za sivega žakoja - je zelo inteligentna, kar vedno znova dokazuje s svojimi podvigi, ki jih njen lastnik Konrad Koren posname na kamero. Prav poseben prizor s papigo Kajo je posnel tudi danes!

POGLEJ ŠE:

- Takšen izjemen talent ima papiga Kaja pri govorjenju in razumevanju

- Papiga Kaja senzacija v Sloveniji! Tako je pokazala svojo inteligenco

- Papiga Kaja z jutranjo telovadbo obkrožila Slovenijo

Ker smo priča visokim poletnim temperaturam, si je danes papiga Kaja privoščila hladno sprostitev. Lastnik Konrad Koren sicer pravi, da Kaja ne mara vode, a da se kljub temu enkrat na dva meseca odloči za prav posebno razvajanje v "bazenu".

Prijetno ohladitev si papiga Kaja namreč privošči kar v umivalniku, s svojim podvigom pa je mnoge navdušene sledilce navdušila tudi danes. Poglejte si, za kakšen simpatičen prizor je tokrat poskrbela papiga Kaja iz Slovenije!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!