VIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dneh

Le kdo ne pozna papige Kaje iz Slovenije, ki s svojimi talenti vedno znova prevzame mnoge na spletu. Prava senzacija je postala zahvaljujoč video posnetku iz letošnjega maja, ki ga je na spletu objavil njen lastnik Konrad Koren.

Takrat je pokazala svoje sposobnosti razumevanja in govorjenja!

Papiga Kaja - gre za sivega žakoja - je zelo inteligentna, kar vedno znova dokazuje s svojimi podvigi, ki jih njen lastnik Konrad Koren posname na kamero. Prav poseben prizor s papigo Kajo je posnel tudi danes!

POGLEJ ŠE:

- Takšen izjemen talent ima papiga Kaja pri govorjenju in razumevanju

- Papiga Kaja senzacija v Sloveniji! Tako je pokazala svojo inteligenco

- Papiga Kaja z jutranjo telovadbo obkrožila Slovenijo

Ker smo priča visokim poletnim temperaturam, si je danes papiga Kaja privoščila hladno sprostitev. Lastnik Konrad Koren sicer pravi, da Kaja ne mara vode, a da se kljub temu enkrat na dva meseca odloči za prav posebno razvajanje v "bazenu".

Prijetno ohladitev si papiga Kaja namreč privošči kar v umivalniku, s svojim podvigom pa je mnoge navdušene sledilce navdušila tudi danes. Poglejte si, za kakšen simpatičen prizor je tokrat poskrbela papiga Kaja iz Slovenije!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!