VIDEO: Papiga Kaja pokazala, kako si privošči pločevinko piva

Verjetno ga ni Slovenca, ki ne bi poznal papige Kaje. Ta je zahvaljujoč talentu in njenemu lastniku že večkrat obkrožila našo državo in navdušila mnoge ljubitelje živali.

Papiga Kaja je vrste sivi žako, ki sicer velja za zelo zgovorno in inteligentno papigo!

Njen lastnik Konrad Koren je te dni na spletu objavil nov video posnetek, v katerem je papigi Kaji dal prazno pločevinko Union piva. Nagrado si je zaslužila, ker je po besedah lastnika uspešno opravila doktorat iz papagajščine.

Ob video posnetku je še zapisal, da bo kmalu na spletu pristal tudi video posnetek, v katerem bomo lahko videli zagovor papige ob opravljanju omenjenega doktorata.

Poglejte si, kako je papiga Kaja skupaj z lastnikom Konradom Korenom znova dan polepšala mnogim Slovencem, ki jo vestno spremljajo in podpirajo na družbenem omrežju Facebook.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!