VIDEO: Papiga Kaja spet prevzela Slovence: Njen talent te pusti brez besed!

Le kdo izmed nas ne pozna papige Kaje, ki je s svojim talentom večkrat obkrožila Slovenijo?

Gre za papigo sivi žako, ki je poznana po svojem govornem talentu in izjemni inteligenci. To je papiga Kaja dokazala tudi tokrat, ko je znova odgovarjala na vprašanja svojega lastnika!

Lastnik papige Konrad Koren jo že vrsto let uči govorjenja, Kaja pa se je do zdaj naučila kar 35 odgovorov na vprašanja lastnika.

V preteklih tednih se je obenem naučila 17 novih odgovorov, prav te pa je tokrat Konrad predstavil v novem video posnetku, s katerim je znova navdušil mnoge Slovence.

Obenem obljublja, da bosta skupaj s papigo Kajo kmalu predstavila tudi nov video posnetek, v katerem bo Kaja skušala odgovoriti na vseh 35 vprašanj, ki jih pozna. To bo zelo zahteven podvig, saj bo Kaja morala biti skoncentrirana kar sedem minut. Prisluhnite, kakšne odgovore je tokrat pripravila papiga Kaja na nova vprašanja lastnika Konrada Korena!

1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Kak je dobra.., bi jo kar gledal in poslušal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoIzjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Lastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!