VIDEO: Papiga Kaja spet prevzela Slovence: Njen talent te pusti brez besed!

Le kdo izmed nas ne pozna papige Kaje, ki je s svojim talentom večkrat obkrožila Slovenijo?

Gre za papigo sivi žako, ki je poznana po svojem govornem talentu in izjemni inteligenci. To je papiga Kaja dokazala tudi tokrat, ko je znova odgovarjala na vprašanja svojega lastnika!

Lastnik papige Konrad Koren jo že vrsto let uči govorjenja, Kaja pa se je do zdaj naučila kar 35 odgovorov na vprašanja lastnika.

V preteklih tednih se je obenem naučila 17 novih odgovorov, prav te pa je tokrat Konrad predstavil v novem video posnetku, s katerim je znova navdušil mnoge Slovence.

Obenem obljublja, da bosta skupaj s papigo Kajo kmalu predstavila tudi nov video posnetek, v katerem bo Kaja skušala odgovoriti na vseh 35 vprašanj, ki jih pozna. To bo zelo zahteven podvig, saj bo Kaja morala biti skoncentrirana kar sedem minut. Prisluhnite, kakšne odgovore je tokrat pripravila papiga Kaja na nova vprašanja lastnika Konrada Korena!

1
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Kak je dobra.., bi jo kar gledal in poslušal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!