VIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!

Slovenska senzacija - papiga Kaja - je skupaj z njenim lastnikom Konradom Korenom znova prevzela številne Slovence.

Na njeni Facebook strani je pristal nov video posnetek, v katerem je še enkrat pokazala svoj izjemen talent!

Lastnik papige Kaje je na spletu delil video posnetek, v katerem je sivi žako opravil zagovor doktorata papagajščine. No, tako je video posnetek poimenoval Konrad Koren, ki mu papiga Kaja predstavlja tudi eno izmed boljših prijateljic.

Na spletu je Konrad še zapisal, da tudi Kaja čuti, kako ponosen je na njen zadnji dosežek, obenem pa še dodal, da je takšen podvig vse prej kot enostaven. Talent papige Kaje je ob zadnjem posnetku opisal kot njen vrhunec govora.

Video posnetek papige Kaje je znova prava uspešnica na spletu - v manj kot 15 urah je na Facebook omrežju nabral več kot tisoč všečkov in ostalih reakcij, nad talentom Kaje pa boste zagotovo navdušeni tudi sami. Delimo naprej med prijatelje, da bodo vsi videli, kako talentirana je papiga Kaja!

0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Čudoviti ptič...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!