VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Kot otroci prepevali o testiranju!

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja, ki jo vodi Tilen Artač, smo bili znova priča številnim prizorom in skečem, ob katerih smeha ni manjkalo.

Ob koncu so pripravili parodijo, pri kateri so zapeli venček znanih slovenskih uspešnic, ki so jih priredili po svoje.

"Največja glasbena atrakcija vam tokrat poje o dogodivščinah iz šolskih klopi," so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu #kajdogaja. Poleg voditelja Tilna Artača so pri parodiji prepevali še Igor Bračič, Uroš Kuzman, Admir Baltić in Aleš Novak.

Za parodijo so priredili znane slovenske skladbe "Lisička je prav zvita zver", "Siva kučma", "Moja klop", "Ringa raja" in "Naša četica koraka". Pevskemu zboru so nadali ime Otroški pevski zbor Sončki.

Prisluhnite simpatični parodiji, pri kateri so v satirični oddaji o testiranju in ukrepih prepevali kot osnovnošolci. Bodo z nastopom nasmejali tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje