VIDEO: Pater obiskal avtističnega Filipa: Tako sta skupaj zapela uspešnico!

Filip Jagodič iz Laškega pri Celju je prav poseben fant, ki ga zagotovo vsi dobro poznamo.

Je slep, ima cerebralno paralizo in avtizem - to pa ga nikdar ne ustavi pri tem, kar najraje počne. Srečo je namreč našel v petju in glasbi!

Te dni je njegova mama Andreja na Facebook omrežju delila čudovit video posnetek, ko je Filipa obiskal dobri prijatelj, pater Bogdan Knavs. Kar skupaj sta se lotila dalmatinske skladbe "Ribari", ki jo v originalu izvaja Vinko Coce.

Andreja, mama Filipa, si že vrsto let prizadeva, da bi v bližnji prihodnosti zrastel Drugi dom. Ta bi bil ob odhodu staršev namenjen prav takšnim osebam, kot je Filip. Več informaciji o Drugem domu najdete na povezavi: www.drugi-dom.si


Prisluhnite, kako čudovito sta omenjeno dalmatinsko uspešnico te dni zapela Filip Jagodič in pater Bogdan Knavs. To pa je balzam za dušo, ki ti v hipu polepša dan!
1
Klavdija Presnik
Pred 28 tedni
hvala
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaVIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoOtt Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!