VIDEO: Pater obiskal avtističnega Filipa: Tako sta skupaj zapela uspešnico!

Filip Jagodič iz Laškega pri Celju je prav poseben fant, ki ga zagotovo vsi dobro poznamo.

Je slep, ima cerebralno paralizo in avtizem - to pa ga nikdar ne ustavi pri tem, kar najraje počne. Srečo je namreč našel v petju in glasbi!

Te dni je njegova mama Andreja na Facebook omrežju delila čudovit video posnetek, ko je Filipa obiskal dobri prijatelj, pater Bogdan Knavs. Kar skupaj sta se lotila dalmatinske skladbe "Ribari", ki jo v originalu izvaja Vinko Coce.

Andreja, mama Filipa, si že vrsto let prizadeva, da bi v bližnji prihodnosti zrastel Drugi dom. Ta bi bil ob odhodu staršev namenjen prav takšnim osebam, kot je Filip. Več informaciji o Drugem domu najdete na povezavi: www.drugi-dom.si


Prisluhnite, kako čudovito sta omenjeno dalmatinsko uspešnico te dni zapela Filip Jagodič in pater Bogdan Knavs. To pa je balzam za dušo, ki ti v hipu polepša dan!
1
Klavdija Presnik
Pred 2 meseci
hvala
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!