VIDEO: Pavle že 16 let živi v hiški brez strehe, v kateri nima ničesar

Splet je v teh dneh obkrožil video posnetek, v katerem je avtor Srećko Stipović predstavil žalostno zgodbo 77-letnega moškega iz Bosne in Hercegovine.

Zadnjih 16 let živi v povsem dotrajni hiški, ki si naziva "hiša" niti ne zasluži.

Pavle Gavrić že zadnjih 16 let živi v kraju Vitovlje v občini Travnik v Bosni in Hercegovini, kjer stoji njegov majhen dom brez strehe. Ta premore zgolj 4 kvadratne metre, v notranjosti pa ni vode, niti elektrike ali kopalnice.


Srećko Stipović, Youtube
Dobri ljudje so mu že večkrat obljubili, da bodo hiško skušali obnoviti, kljub temu pa danes 77-letni Pavle še vedno živi v zelo težkih razmerah. Sosedom kdaj pazi na krave, da v zameno dobi kosilo. Pokojnine ne prejema, njegov edini prihodek pa predstavlja mizerna socialna pomoč v višini 100 KM (51,14 eur).

Ganljiva zgodba 77-letnega Pavla je v teh dneh obkrožila mnoge države na Balkanu. Mnogi si zdaj prizadevajo, da bi mu pomagali pri postavitvi nove hiše. Poglejte, v kakšnih grozljivih razmerah živi 77-letni Pavle iz Bosne in Hercegovine.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!Turisti na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoNa postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiReševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireni7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraVIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!Smeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!