VIDEO: Pavle že 16 let živi v hiški brez strehe, v kateri nima ničesar

Splet je v teh dneh obkrožil video posnetek, v katerem je avtor Srećko Stipović predstavil žalostno zgodbo 77-letnega moškega iz Bosne in Hercegovine.

Zadnjih 16 let živi v povsem dotrajni hiški, ki si naziva "hiša" niti ne zasluži.

Pavle Gavrić že zadnjih 16 let živi v kraju Vitovlje v občini Travnik v Bosni in Hercegovini, kjer stoji njegov majhen dom brez strehe. Ta premore zgolj 4 kvadratne metre, v notranjosti pa ni vode, niti elektrike ali kopalnice.


Srećko Stipović, Youtube
Dobri ljudje so mu že večkrat obljubili, da bodo hiško skušali obnoviti, kljub temu pa danes 77-letni Pavle še vedno živi v zelo težkih razmerah. Sosedom kdaj pazi na krave, da v zameno dobi kosilo. Pokojnine ne prejema, njegov edini prihodek pa predstavlja mizerna socialna pomoč v višini 100 KM (51,14 eur).

Ganljiva zgodba 77-letnega Pavla je v teh dneh obkrožila mnoge države na Balkanu. Mnogi si zdaj prizadevajo, da bi mu pomagali pri postavitvi nove hiše. Poglejte, v kakšnih grozljivih razmerah živi 77-letni Pavle iz Bosne in Hercegovine.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Vidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimMladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Filip zapel z operno pevko: Prisluhni, kako sta zapela slovensko pesem!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!VIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Grozljiv posnetek iz Rusije: Eksplodirala je bencinska črpalka!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuGrozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!Moški prijel sekiro, nato je razbil steklo na avtomobilu: Rešil je ujetega kužka!Mladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Strela na pašniku zadela kravoKanadčan posnel trenutek, ko se je ogromen tornado dotaknil talProdajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!