VIDEO: Pavle že 16 let živi v hiški brez strehe, v kateri nima ničesar

Splet je v teh dneh obkrožil video posnetek, v katerem je avtor Srećko Stipović predstavil žalostno zgodbo 77-letnega moškega iz Bosne in Hercegovine.

Zadnjih 16 let živi v povsem dotrajni hiški, ki si naziva "hiša" niti ne zasluži.

Pavle Gavrić že zadnjih 16 let živi v kraju Vitovlje v občini Travnik v Bosni in Hercegovini, kjer stoji njegov majhen dom brez strehe. Ta premore zgolj 4 kvadratne metre, v notranjosti pa ni vode, niti elektrike ali kopalnice.


Srećko Stipović, Youtube
Dobri ljudje so mu že večkrat obljubili, da bodo hiško skušali obnoviti, kljub temu pa danes 77-letni Pavle še vedno živi v zelo težkih razmerah. Sosedom kdaj pazi na krave, da v zameno dobi kosilo. Pokojnine ne prejema, njegov edini prihodek pa predstavlja mizerna socialna pomoč v višini 100 KM (51,14 eur).

Ganljiva zgodba 77-letnega Pavla je v teh dneh obkrožila mnoge države na Balkanu. Mnogi si zdaj prizadevajo, da bi mu pomagali pri postavitvi nove hiše. Poglejte, v kakšnih grozljivih razmerah živi 77-letni Pavle iz Bosne in Hercegovine.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!To je herojska psička Šaka, ki je rešila Roka: Varovala ga tudi pred zvermi!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemPosnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Kužki s kmetije obkrožili svet: Njihova ubogljivost te pusti brez besed!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!Drama na ledeni cesti: Tovornjak se je za las izognil trčenju!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!Zadnjih 20 let se je vsak dan slikal: Poglej, kako je odraščal!