VIDEO: Pesem "The Sound of Silence" zapel v slovenskem jeziku, nastop ti naježi kožo

Sebastjan Fabčič je simpatični pevec, ki prihaja iz Cola nad Ajdovščino. Prepeval je že od malih nog, v osnovni šoli pa pel pri otroškem pevskem zboru v Ajdovščini.

Zaključil je tudi solo petje na glasbeni šoli v Ajdovščini, kot solist pa prepeval širom Slovenije na raznih prireditvah.

Te dni je mnoge prijatelje in sledilce na svojem Facebook profilu presenetil s čudovitim video posnetkom, ob katerem se je mnogim naježila koža. V video posnetku je Sebastjan zapel svetovno znano uspešnico "The Sound of Silence", a ji je nadal drugačno preobleko.

Besedilo izvorne pesmi je prevedel v slovenščino, s svojo izvedbo pa nabral že zajetno število ogledov in všečkov. V preteklosti je na podoben način že prevedel mnoge svetovne uspešnice.

Poglejte še: Sebastjan Fabčič pesem Hallelujah zapel v slovenskem jeziku

Med komentarji pod video posnetkom pohval na račun simpatičnega pevca iz Cola nad Ajdovščino ne manjka, njegov pevski talent pa bo zagotovo prevzel tudi tebe. Je to ena najlepših slovenskih priredb znane uspešnice "The Sound of Silence"?
0
Milena Zgajner
Pred 9 tedni
čudovito
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Zelo lepo. Taki posnetek spada na ta portal, nekateri, ki se jih spomnim, pač ne...
2
Marjan Žandar
Pred 9 tedni
Čestitke...
1
Denis Brinovec
Pred 10 tedni
Lepo.
2
Milena Humski
Pred 10 tedni
fantastično, odpeto doživeto- hvala za pesem-velikokrat si jo bom zavrtela
1
Marjana Resnik
Pred 10 tedni
ČUDOVITO BRAVO MOJ POKLON
1
Bojana Koštrun
Pred 10 tedni
Čudovito
1
Bina Mesarič
Pred 10 tedni
Krasnoo!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Nalašč je zaviral pred tovornjakom, voznik se je odločil za maščevanjeVIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonik