VIDEO: Pijan Mariborčan napadel 4-letno deklico, nato ugriznil še njenega očeta

Preteklo soboto se je na potniškem vlaku na železniški postaji v Mariboru odvijala prava drama.

Dva močno vinjena potnika, moški in ženska, sta najprej grozila sprevodnici, jo potisnila iz vlaka, nato pa med prerivanjem pohodila še 4-letno deklico, ki je bila na vlaku skupaj z očetom.

V tem trenutku je njen oče skočil na napadalca in ga ob pomoči še enega potnika skušal obvladati, napadalec pa ga je pri tem ugriznil v zapestje in nogo. Po prvih laboratorijskih izvidih sodeč pa je očeta pri ugrizu po vsej verjetnosti z nečim okužil.

Šlo naj bi za starega znanca policije, ki naj bi po zadnjih podatkih zataval v svet droge. Zakaj je očetu 4-letne deklice grozil v angleškem jeziku za zdaj ostaja neznanka. Ob pomoči še enega potnika jima je napadalca uspelo zadržati do prihoda policistov. Ti so ga za 12 ur pridržali, zaradi kršenja javnega reda in miru pa mu sledi 1.000 evrov kazni.

Poglejte si, kaj je pred kamero zgrožen oče povedal novinarjem iz informativne oddaje Svet.
1
Boris Cuder
Pred 10 tedni
Sranje! Upam ,da ni kak hepetitis fasal! Modela Psihičnega Agresivnega pa dober Namalat!!!
1
Roman M
Pred 10 tedni
JeklenaPest, jaz mu pa še ene privežem na lulo, pa da vidimo !!!
1
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Da sem tam mu dam v sekundi granato na gobec in mu zaželim sladke sanje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep