VIDEO: Pijan voznik zgrozil Slovence. Tako je vozil skozi naselje polno otrok!

Na družbenem omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, ki je zgrozil številne Slovence. Avtor video posnetka navaja, da je najverjetneje popolnoma pijan voznik že pred nastankom posnetka peljal skozi dve naselji, polni veselih otrok, ki so se igrali ob cesti. Voznika je posnel na mobilni telefon, video posnetek pa delil s svojimi prijatelji.

V video posnetku je moč videti vozilo, ki vijuga po cestišču, v enem trenutku pa celo zapelje čez pločnik. Le vprašamo se lahko, kaj bi se zgodilo, če bi tam stali otroci.

Po grozljivi vožnji je voznik zavil v strnjeno naselje Kamna Gorica pri Kropi, nadaljevanje njegove vožnje pa ostaja neznanka. Žalostno je dejstvo, da je voznik v vinjenem stanju vozil sredi belega dne, ko je v naseljih veliko število sprehajalcev, tudi otrok.

Delimo video posnetek naprej, da obkroži Slovenijo ter da lahko tako policisti čimprej kaznujejo voznika v njem. Taki vozniki na naše ceste NE SODIJO!

0
Zeljko Urgl
Pred 22 tedni
Če je avtor video posnetka imel čas snemat, bi lahko o grozljivem in nevarnem početju obvestil tudi pristojen organe. takrat bi ga morali odstraniti iz ceste, zdaj je prepozno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Beloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...Voznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik avtobusa se ni zmenil za prepoved, most je prevozil kljub preveliki težiNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Pes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoDojenčica se je zagledala v lutko! Ko začne z oživljanjem, vam bo ukradla srceKos lesa za 10 centov je spremenil v posodo, s katero je zaslužil 60.000 evrovVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena