VIDEO: Pijan voznik zgrozil Slovence. Tako je vozil skozi naselje polno otrok!

Na družbenem omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, ki je zgrozil številne Slovence. Avtor video posnetka navaja, da je najverjetneje popolnoma pijan voznik že pred nastankom posnetka peljal skozi dve naselji, polni veselih otrok, ki so se igrali ob cesti. Voznika je posnel na mobilni telefon, video posnetek pa delil s svojimi prijatelji.

V video posnetku je moč videti vozilo, ki vijuga po cestišču, v enem trenutku pa celo zapelje čez pločnik. Le vprašamo se lahko, kaj bi se zgodilo, če bi tam stali otroci.

Po grozljivi vožnji je voznik zavil v strnjeno naselje Kamna Gorica pri Kropi, nadaljevanje njegove vožnje pa ostaja neznanka. Žalostno je dejstvo, da je voznik v vinjenem stanju vozil sredi belega dne, ko je v naseljih veliko število sprehajalcev, tudi otrok.

Delimo video posnetek naprej, da obkroži Slovenijo ter da lahko tako policisti čimprej kaznujejo voznika v njem. Taki vozniki na naše ceste NE SODIJO!

0
Zeljko Urgl
Pred 2 tedni
Če je avtor video posnetka imel čas snemat, bi lahko o grozljivem in nevarnem početju obvestil tudi pristojen organe. takrat bi ga morali odstraniti iz ceste, zdaj je prepozno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Gledate Ljubezen po domače? Na Hrvaškem so prizori še hujši...Bolnišnica za otroke z rakom pripravila risanko, ki je ves svet ganila do solzVIDEO: Luka Mesec vzel sapo Janezu Janši! To mu je povedal na soočenju...VIDEO: Janković in Karl Erjavec posnela komedijo leta, jokali boste od smehaZa pokojno ženo je posadil 1000 dreves. Oglejte si rezultat 17 let kasneje!Bosanec je naredil fasado, a ni dobil plačila. Tako se je maščeval lastniku...VIDEO: Čeferin si je ob zmagi Oblaka dal duška. Poglejte si, kaj je storil!Slovenec živi v 3 metre široki hiši. Poglejte si, kako izgleda notranjost...12-letna deklica je ob Pink zapela njeno pesem, pevka ni našla pravih besedNa ultrazvoku so ji svetovali, naj naredi splav! Poglejte si, kaj ima danes...Najstnik jo je zgrabil in odvlekel na plesišče, nato je doživela ŠOK življenjaVIDEO: Pijan voznik zgrozil Slovence. Tako je vozil skozi naselje polno otrok!VIDEO: Prizor v Kopru navdušil Slovence, to je domačinka posnela v morjuVojak je tiho bral časopis, nato je ženska v rumenem doživela velik ŠOKVIDEO: Šok pri Ljubljani, tako je avtomobil peljala slovenska voznicaSMEH: Ste videli, kaj je med četvorko našemu Pahorju storil ta mladenič?V Belgiji pretepli dedka, ker je s sinom pil alkohol pred islamsko restavracijoSredi Ljubljane so od neznanca dobili listek. Poglejte, kaj je pisalo na njem!VIDEO: Šok za slovenske reševalce: "Delite in pokažite, kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!"VIDEO: Mama v Braziliji ustrelila roparja, ki ji je pred otroci grozil s pištoloSodniki so ob pesmi takoj pritisnili gumb, ob pogledu na deklico so zajokaliNajstnico je nadlegoval pedofil, nato ga je njen oče počakal na dvoriščuVIDEO: To se je včeraj zgodilo med Erjavcem in Toninom, ko so ugasnile kamere!VIDEO: Ste videli, kaj so našemu Janu Oblaku na avtobusu storili soigralci?Tudi vi narobe pojete besedila pesmi? To je točka s talenta, ki te bo nasmejala