VIDEO: Pijan voznik zgrozil Slovence. Tako je vozil skozi naselje polno otrok!

Na družbenem omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, ki je zgrozil številne Slovence. Avtor video posnetka navaja, da je najverjetneje popolnoma pijan voznik že pred nastankom posnetka peljal skozi dve naselji, polni veselih otrok, ki so se igrali ob cesti. Voznika je posnel na mobilni telefon, video posnetek pa delil s svojimi prijatelji.

V video posnetku je moč videti vozilo, ki vijuga po cestišču, v enem trenutku pa celo zapelje čez pločnik. Le vprašamo se lahko, kaj bi se zgodilo, če bi tam stali otroci.

Po grozljivi vožnji je voznik zavil v strnjeno naselje Kamna Gorica pri Kropi, nadaljevanje njegove vožnje pa ostaja neznanka. Žalostno je dejstvo, da je voznik v vinjenem stanju vozil sredi belega dne, ko je v naseljih veliko število sprehajalcev, tudi otrok.

Delimo video posnetek naprej, da obkroži Slovenijo ter da lahko tako policisti čimprej kaznujejo voznika v njem. Taki vozniki na naše ceste NE SODIJO!

0
Zeljko Urgl
Pred 14 tedni
Če je avtor video posnetka imel čas snemat, bi lahko o grozljivem in nevarnem početju obvestil tudi pristojen organe. takrat bi ga morali odstraniti iz ceste, zdaj je prepozno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloŽena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiDebelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorNeznance je vprašala, če lahko nocoj prespi pri njih! Bi jo vi vzeli h sebi?Brezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozUstavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...Pred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...Mama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Moški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...