VIDEO: Pilot pokazal prizor iz letala, ki ga potniki na srečo ne vidijo

Zagotovo je vsak potnik na letalu navdušen nad pogledom nad prelepo naravo, ki nas obdaja. In prav vsak potnik ob oknu vidi prizore enako, ne glede na to, na katerem delu letala sedi. A na letalu obstaja točka, ki nudi najboljši razgled - to je pilotska kabina.

Indijski pilot je na spletu objavil video posnetek med pristajanjem letala v Queenstownu na Novi Zelandiji, za katerega je bolje, da ga potniki na krovu njegovega letala niso videli. Ob nizki megli je namreč letalo ob objemu gora izginilo, nato pa so se po slabi minuti prikazala tla. Oglejte si posnetek!
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Ko se pogrezneš v ta močefit je treba vedeti, da si v hitrosti nekaj 100km/h. Še sreča, da megla ni segala do tal, ker ne vem, kako bi pilot takrat pristal. Avtomatika pa menda nikdar ne prizemljuje aviona.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!Tako se je Jan Plestenjak poklonil Jerneju Šugmanu, besede so ganile SlovenceVIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila SlovenceTečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlogVIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hitVIDEO: Isaac Palma obnorel Slovence, tako je zapel uspešnico Elvisa PresleyjaVIDEO: Na Radiu 1 dobili vroč obisk, nato je Avdić doživel ta šok!Moški je sam sedel v prazni cerkvi. Ko dvigne glavo, gredo kocine vsem pokonci!Starša sta novorojenčico pripeljala domov. Kar sta posnela na kamero, obkroža svet!Dekle ga je zasačilo med varanjem. Ne boste verjeli, kam je skril ljubico!Tega kužka zaradi drugačnosti nihče ni hotel imeti. Oglejte si, kako izgleda danes!Otroci so si 5 let želeli kužka. To je njihova reakcija, ko jim ga starši kupijo!Voznik BMW-ja je ob potezi redarjev prekipelo. Oglejte si, kaj je storil z lisicami!Sedela je na kajaku in opazovala morje. Naslednji prizor ti pokonci dvigne kocine!Štiri dekleta so stopile na oder. Ob njihovi nenavadni točki so gledalci ponoreli!VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...VIDEO: Luka Sešek navdušil Slovence, kot Jan Plestenjak je zapel njegovo uspešnicoVIDEO: Slovencu je prekipelo! Poglejte si, kaj mu je naredil operater A1...VIDEO: Korošica pobegnila v Prago k tajkunu. Oglejte si njen nov posnetek!VIDEO: Umrl je Jernej Šugman. To so posnetki, po katerih se ga bomo spominjali!