VIDEO: Pilot skočil iz letala, brez nadzora je strmoglavilo v gorovju

Ena izmed uspešnic na spletu je video posnetek, pri katerem je pilot po imenu Trevor Jacob posnel pravo dramo.

Sam trdi, da mu je med letom odpovedal motor pri letalu, a celotna prigoda je po mnenju številnih spletnih uporabnikov zaigrana. Drame kljub temu v posnetku ne manjka!

Video posnetek, ki ga je pred dvema tednoma na spletu objavil Trevor Jacob, je že prava uspešnica - samo na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot 800.000 ogledov.

Visoko v zraku je nad gorovjem letalu odpovedal motor, pilot pa ni našel primernega mesta za zasilni pristanek. Prav zato je skočil s padalom, letalo pa je brez nadzora strmoglavilo v gorovju.

Pilot trdi, da je celotno dogajanje pristno - številni uporabniki se z njim ne strinjajo, saj so prepričani, da je avtor posnetka vse skupaj zaigral, da bi na takšen način požel slavo. Poglejte si video posnetek in presodite sami!
0
graf
Pred 30 tedni
kakšen strahopetec , ko je zapustil letalo je bilo to vsaj 2.000m nad tlemi ,tovrstno letalo lahko daleč jadra brez motorja , gotovo beg ni bila dobra rešitev ! Tudi če je dogodek zrežiran letalo je zagotovo nekaj vredno ! Strahopetec leta ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!