VIDEO: Pilot skočil iz letala, brez nadzora je strmoglavilo v gorovju

Ena izmed uspešnic na spletu je video posnetek, pri katerem je pilot po imenu Trevor Jacob posnel pravo dramo.

Sam trdi, da mu je med letom odpovedal motor pri letalu, a celotna prigoda je po mnenju številnih spletnih uporabnikov zaigrana. Drame kljub temu v posnetku ne manjka!

Video posnetek, ki ga je pred dvema tednoma na spletu objavil Trevor Jacob, je že prava uspešnica - samo na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot 800.000 ogledov.

Visoko v zraku je nad gorovjem letalu odpovedal motor, pilot pa ni našel primernega mesta za zasilni pristanek. Prav zato je skočil s padalom, letalo pa je brez nadzora strmoglavilo v gorovju.

Pilot trdi, da je celotno dogajanje pristno - številni uporabniki se z njim ne strinjajo, saj so prepričani, da je avtor posnetka vse skupaj zaigral, da bi na takšen način požel slavo. Poglejte si video posnetek in presodite sami!
0
graf
Pred 2 meseci
kakšen strahopetec , ko je zapustil letalo je bilo to vsaj 2.000m nad tlemi ,tovrstno letalo lahko daleč jadra brez motorja , gotovo beg ni bila dobra rešitev ! Tudi če je dogodek zrežiran letalo je zagotovo nekaj vredno ! Strahopetec leta ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ganljiv odziv Rogličevega sina, ko je njegov očka zmagal Giro d'ItaliaGanljiv odziv osla, ko se sreča z deklico, ki ga je vzgajalaVIDEO: Čustven trenutek, ko je Roglič spoznal, da je zmagovalec dirke po ItalijiVoznica je spregledala tovornjak: Policist posnel filmski skok čez prikolico!Tovornjaku ni pustil, da ga prehiti: Takšno lekcijo mu je dal voznik kombija!VIDEO: Rogličev sin Lev prava zvezda: Poglej, kaj je počel med podelitvijo!Policistka je ustavila dedka: Med postopkom jo je navdušil s plesom!Parodija na odstrel nutrij: Prisluhni, kaj je povedal lovec iz Slovenije!VIDEO: Srb razgrajal po Novem Sadu, nato je dobil najboljšo lekcijoMoški je zgradil kamnito hišo v gozdu: Posnetek je uspešnica na spletu!Katja Kaučič navdušila Slovence: Tako je zaigrala skladbo Franca Miheliča!VIDEO: Kolaps na primorski avtocesti: Vozniki peljali kar v nasprotno smer!5-letna deklica se igra z nemškimi ovčarji: Posnetek ima 16 milijonov ogledov!Oto Pestner zapel z mlado pevko Tejo Leskovšek: Takšen nastop sta pripravila!Parodija na selitev slovenskih turistov: Posnetek je doza smeha!Mladiček bivola pokazal slonu, kdo je pravi šefReševalci oživljali dojenčka, ki je nehal dihati: Tako so mu rešili življenje!Novak Djoković prekinil igro, da bi pomagal malemu dečkuPevci z ansamblom zapeli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Rebeka Dremelj navdušila Slovence: Prisluhni, kakšno novo pesem je objavila!Na ljubljanski obvoznici posneli voznika, ko je peljal v nasprotno smerZaradi raka je izgubil nogo, zdaj je na talentu s plesom dobil zlati gumbVražji muzikanti zapeli z godalno zasedbo: Njihov nastop navdušuje Slovence!Pevski zbor do solz ganil Simona Cowella, nato so dobili zlati gumbEva Boto v živo zapela svojo uspešnico: Prisluhni, kako je nastopila z Diamanti!