VIDEO: Pilot skočil iz letala, brez nadzora je strmoglavilo v gorovju

Ena izmed uspešnic na spletu je video posnetek, pri katerem je pilot po imenu Trevor Jacob posnel pravo dramo.

Sam trdi, da mu je med letom odpovedal motor pri letalu, a celotna prigoda je po mnenju številnih spletnih uporabnikov zaigrana. Drame kljub temu v posnetku ne manjka!

Video posnetek, ki ga je pred dvema tednoma na spletu objavil Trevor Jacob, je že prava uspešnica - samo na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot 800.000 ogledov.

Visoko v zraku je nad gorovjem letalu odpovedal motor, pilot pa ni našel primernega mesta za zasilni pristanek. Prav zato je skočil s padalom, letalo pa je brez nadzora strmoglavilo v gorovju.

Pilot trdi, da je celotno dogajanje pristno - številni uporabniki se z njim ne strinjajo, saj so prepričani, da je avtor posnetka vse skupaj zaigral, da bi na takšen način požel slavo. Poglejte si video posnetek in presodite sami!
0
graf
Pred 4 meseci
kakšen strahopetec , ko je zapustil letalo je bilo to vsaj 2.000m nad tlemi ,tovrstno letalo lahko daleč jadra brez motorja , gotovo beg ni bila dobra rešitev ! Tudi če je dogodek zrežiran letalo je zagotovo nekaj vredno ! Strahopetec leta ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!