VIDEO: Pilot skočil iz letala, brez nadzora je strmoglavilo v gorovju

Ena izmed uspešnic na spletu je video posnetek, pri katerem je pilot po imenu Trevor Jacob posnel pravo dramo.

Sam trdi, da mu je med letom odpovedal motor pri letalu, a celotna prigoda je po mnenju številnih spletnih uporabnikov zaigrana. Drame kljub temu v posnetku ne manjka!

Video posnetek, ki ga je pred dvema tednoma na spletu objavil Trevor Jacob, je že prava uspešnica - samo na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot 800.000 ogledov.

Visoko v zraku je nad gorovjem letalu odpovedal motor, pilot pa ni našel primernega mesta za zasilni pristanek. Prav zato je skočil s padalom, letalo pa je brez nadzora strmoglavilo v gorovju.

Pilot trdi, da je celotno dogajanje pristno - številni uporabniki se z njim ne strinjajo, saj so prepričani, da je avtor posnetka vse skupaj zaigral, da bi na takšen način požel slavo. Poglejte si video posnetek in presodite sami!
0
graf
Pred 2 tedni
kakšen strahopetec , ko je zapustil letalo je bilo to vsaj 2.000m nad tlemi ,tovrstno letalo lahko daleč jadra brez motorja , gotovo beg ni bila dobra rešitev ! Tudi če je dogodek zrežiran letalo je zagotovo nekaj vredno ! Strahopetec leta ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Psička je prebudila lastnika: Posnetek ima že 25 milijonov ogledov!Moški obvaroval svojo ženo, ko so v njegov dom vdrli trije lopoviVIDEO: Mož učil Slovenko, kako skuhati riž: Posnetek je doza smeha!Vojaški pes ni hotel zapustiti lastnika: Njegova poteza je ganila svet!Bratec se med petjem pridruži sestrici: Posnetek je uspešnica na spletu!VIDEO: Luka Dončić navdušil ob zvoku sirene: V nekaj sekundah dosegel 5 točk!Lev prijatelja psa prosil za odpuščanje: Posnetek ima 70 milijonov ogledov!Jagenjček pred kamero pokazal plesne korake: Prizor ti bo polepšal dan!Lastnik posnel mačke in pse ob ovirah: Posnetek ima že 45 milijonov ogledov!Pristanek letala na najbolj nevarnem letališču na svetuDojenček v živalskem vrtu srečal leva: Posnetek ima 30 milijonov ogledov!25-letnik na talentu zapel znano uspešnico: Navdušil je vse sodnike!Slovenski policisti objavili divjo vožnjo: Drvel je skoraj 200 km/h!Smučar se je spustil z vrha gore: Tako se je za njim pognal kuža!VIDEO: Dramatični prizori s slovenskih avtocest: Poglej, kaj so ujele kamere!VIDEO: Kučan veselo prepeval v družbi Kreslina: Zapeli so partizansko pesem!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Krek in Kacin: Nasmejali se boste do solz!Grozljiva nesreča na WRC Monte Carlo: Dirkalnik poletel v prepad!Sosed je roparjem prekrižal načrte, ustavil jih je z ograjoVIDEO: Drama sredi Ljubljane: Želela je vstopiti brez PCT, varnostnik ponorel!Dojenček je jokal ob labradorcu: Poglej, kako ga je kuža potolažil!Kamere posnele napad medveda: Moški je pred njim rešil psa!Grozljiv posnetek alpinistov: Tako nevarna je lahko hoja po zasneženih gorah!Mačka je skočila z okenske police, nato se ji je vdrla strehaSrhljiv prizor iz ruske mrtvašnice: Kamera posnela moškega, ki je oživel!