VIDEO: Po grozljivki spregovorila hči ugrabljenega Slovenca: "Zvezali so ga..."

Včeraj se je v Beli krajini odvila prava grozljivka. Skupina prebežnikov je v vasi Mali Nerajec ugrabila 79-letnega domačina med delom v vinogradu, ga zavezala z vrvjo, stlačila v prtljažnik avtomobila in pobegnila v smeti proti Italiji.

Pri Sežani so starejšega moškega izpustili, nato pa sami nadaljevali pot preko meje...

79-letni Miroslav Moravec je nesrečnež, ki ga je ugrabila skupina prebežnikov. Policija je bila o ugrabitvi seznanjena nekaj po 18. uri, ko so prejeli klic občana iz okolice Divače, h kateremu se je zatekel Miroslav.

Policisti so izvedeli, da so ga nekaj po 12. uri trije neznanci na protipraven način zvezali, ga naložili v prtljažnik njegovega vozila in se skupaj z njim okoli šest ur vozili po Sloveniji.

V sodelovanju z italijanskimi policisti so storilce nekaj po 20. uri prijeli. Gre za 25-letnega državljana Maroka in dva 18-letna državljana Alžirije. Vsi trije so bili pridržani že prej zaradi nezakonitega prestopa meje, zaradi česar jih je Slovenija vrnila na Hrvaško. Mejo jim je očitno uspelo znova prečkati.

Policija o četrti osebi, ki je bila vpletena v ugrabitev, še vedno zbira informacije.

Pred kamerami je za Radio Odeon izkušnjo delila tudi Nataša Moravec, hčerka ugrabljenega Slovenca. "Bila sem v šoku, ker nisem vedela, kaj bi on delal v Sežani ob šestih popoldne. Povedal mi je, da so ga zvezali, dali v prtljažnik in odpeljali, v gozdu blizu Sežane pa vrgli iz avta. Potem je on sam poiskal prvo hišo, da nas je lahko sploh poklical."
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...