VIDEO: Po grozljivki spregovorila hči ugrabljenega Slovenca: "Zvezali so ga..."

Včeraj se je v Beli krajini odvila prava grozljivka. Skupina prebežnikov je v vasi Mali Nerajec ugrabila 79-letnega domačina med delom v vinogradu, ga zavezala z vrvjo, stlačila v prtljažnik avtomobila in pobegnila v smeti proti Italiji.

Pri Sežani so starejšega moškega izpustili, nato pa sami nadaljevali pot preko meje...

79-letni Miroslav Moravec je nesrečnež, ki ga je ugrabila skupina prebežnikov. Policija je bila o ugrabitvi seznanjena nekaj po 18. uri, ko so prejeli klic občana iz okolice Divače, h kateremu se je zatekel Miroslav.

Policisti so izvedeli, da so ga nekaj po 12. uri trije neznanci na protipraven način zvezali, ga naložili v prtljažnik njegovega vozila in se skupaj z njim okoli šest ur vozili po Sloveniji.

V sodelovanju z italijanskimi policisti so storilce nekaj po 20. uri prijeli. Gre za 25-letnega državljana Maroka in dva 18-letna državljana Alžirije. Vsi trije so bili pridržani že prej zaradi nezakonitega prestopa meje, zaradi česar jih je Slovenija vrnila na Hrvaško. Mejo jim je očitno uspelo znova prečkati.

Policija o četrti osebi, ki je bila vpletena v ugrabitev, še vedno zbira informacije.

Pred kamerami je za Radio Odeon izkušnjo delila tudi Nataša Moravec, hčerka ugrabljenega Slovenca. "Bila sem v šoku, ker nisem vedela, kaj bi on delal v Sežani ob šestih popoldne. Povedal mi je, da so ga zvezali, dali v prtljažnik in odpeljali, v gozdu blizu Sežane pa vrgli iz avta. Potem je on sam poiskal prvo hišo, da nas je lahko sploh poklical."
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!