VIDEO: Po grozljivki spregovorila hči ugrabljenega Slovenca: "Zvezali so ga..."

Včeraj se je v Beli krajini odvila prava grozljivka. Skupina prebežnikov je v vasi Mali Nerajec ugrabila 79-letnega domačina med delom v vinogradu, ga zavezala z vrvjo, stlačila v prtljažnik avtomobila in pobegnila v smeti proti Italiji.

Pri Sežani so starejšega moškega izpustili, nato pa sami nadaljevali pot preko meje...

79-letni Miroslav Moravec je nesrečnež, ki ga je ugrabila skupina prebežnikov. Policija je bila o ugrabitvi seznanjena nekaj po 18. uri, ko so prejeli klic občana iz okolice Divače, h kateremu se je zatekel Miroslav.

Policisti so izvedeli, da so ga nekaj po 12. uri trije neznanci na protipraven način zvezali, ga naložili v prtljažnik njegovega vozila in se skupaj z njim okoli šest ur vozili po Sloveniji.

V sodelovanju z italijanskimi policisti so storilce nekaj po 20. uri prijeli. Gre za 25-letnega državljana Maroka in dva 18-letna državljana Alžirije. Vsi trije so bili pridržani že prej zaradi nezakonitega prestopa meje, zaradi česar jih je Slovenija vrnila na Hrvaško. Mejo jim je očitno uspelo znova prečkati.

Policija o četrti osebi, ki je bila vpletena v ugrabitev, še vedno zbira informacije.

Pred kamerami je za Radio Odeon izkušnjo delila tudi Nataša Moravec, hčerka ugrabljenega Slovenca. "Bila sem v šoku, ker nisem vedela, kaj bi on delal v Sežani ob šestih popoldne. Povedal mi je, da so ga zvezali, dali v prtljažnik in odpeljali, v gozdu blizu Sežane pa vrgli iz avta. Potem je on sam poiskal prvo hišo, da nas je lahko sploh poklical."
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil