VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!

Splet je v teh dneh obkrožil video posnetek iz Slovenije, v katerem je avtor posnel onesnaženje v bližnjem potoku za hišo.

Video posnetek so pred nekaj dnevi na spletu delili na Youtube kanalu ViralHog.

Avtor je prizor posnel v Novem mestu, ko je v potoku za hišo opazil večjo količino milne pene. Na pomoč je poklical policijo in gasilce, pena pa se je v potoku zadrževala še dva dni.

Avtor posnetka je ob njem pripisal, da naj bi šlo za industrijsko milo, ki načeloma za živali v potoku ni strupeno, a kljub temu onesnažuje naravo.

Poglejte si, kakšen prizor z milno peno je ob manjšem potoku v Novem mestu posnel avtor. Bi morali biti odgovorni za takšna dejanja kaznovani?
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
To se bo pri nas dogajalo na veke, ker ni ekološke zavesti in ne politične volje, da bi se storilce izsledilo in spodobno kaznovalo. Storilec je verjetno iz elit, zato tudi nedotakljiv.
0
MAJA
Pred 6 tedni
Presneto, od kdaj se ribe navdusujejo za peneco kopel ?......
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!