VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!

Splet je v teh dneh obkrožil video posnetek iz Slovenije, v katerem je avtor posnel onesnaženje v bližnjem potoku za hišo.

Video posnetek so pred nekaj dnevi na spletu delili na Youtube kanalu ViralHog.

Avtor je prizor posnel v Novem mestu, ko je v potoku za hišo opazil večjo količino milne pene. Na pomoč je poklical policijo in gasilce, pena pa se je v potoku zadrževala še dva dni.

Avtor posnetka je ob njem pripisal, da naj bi šlo za industrijsko milo, ki načeloma za živali v potoku ni strupeno, a kljub temu onesnažuje naravo.

Poglejte si, kakšen prizor z milno peno je ob manjšem potoku v Novem mestu posnel avtor. Bi morali biti odgovorni za takšna dejanja kaznovani?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
To se bo pri nas dogajalo na veke, ker ni ekološke zavesti in ne politične volje, da bi se storilce izsledilo in spodobno kaznovalo. Storilec je verjetno iz elit, zato tudi nedotakljiv.
0
MAJA
Pred 1 mesecem
Presneto, od kdaj se ribe navdusujejo za peneco kopel ?......
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaStrela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!