VIDEO: Po volitvah spregovoril mali deček, smeji se mu vsa Hrvaška

V nedeljo so na Hrvaškem dobili novega predsednika. Zmago je slavil nekdanji premier in predsednik SDP Zoran Milanović, rezultati pa so nekatere hrvaške državljane pošteno razjezili.

Zdaj je na spletu pristal še video posnetek malega dečka po imenu Niko, s svojimi besedami pa je nasmejal, obenem pa tudi zgrozil mnoge Hrvate!

Na Facebook omrežju je pristal video posnetek, v katerem je moški svojega sina vprašal, kdo je zmagal na volitvah. Deček po imenu Niko je naprej odgovoril, da je zmagal "Komunjara (slabšalni izraz za komunista)", a se tu še ni vse končalo. Oče je dečku postavil vprašanje "In kaj zdaj?", mali deček pa je kot iz topa ustrelil: "Zdaj smo v ku***..."

Mnogi spletni uporabniki so se besedam dečka v posnetku nasmejali, spet drugi pa so nad videnem ogorčeni. Nekateri menijo, da je takšno početje očeta skrajno nedopustno, starše dečka pa naj bi po mnenju teh komentatorjev moral obiskati tudi pristojni center za socialno delo.

Milanovič je na nedeljskih volitvah prejel nekaj manj kot 53 odstotkov glasov, Kolinda Grabar-Kitarović pa je doživela grenak poraz z dobrimi 47 odstotki glasov. Prisluhnite, kako je deček iz Hrvaške brez zadržkov opisal novega hrvaškega predsednika!


Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!