VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3

Električni avtomobili so vedno bolj priljubljeni, obenem pa še vedno ostajajo številna odprta vprašanja glede varnosti akumulatorjev.

V primeru prometne nesreče namreč hitro pride do obsežnega požara, to pa dokazuje tudi video posnetek iz Rusije.

Na cesti sredi Moskve je lokalni voznik posnel trenutek, ko je voznik s Teslo Model 3 zadel v tovornjak, ki je bil zaustavljen na skrajno levem pasu. Kmalu po trčenju je sledila eksplozija, vozilo pa so v hipu zajeli plameni.

Domnevno nam bi vozilo v času trčenja uporabljalo avtopilot. Voznik Tesle in njegova dva otroka so nesrečo preživeli le z zlomom noge, nosu in nekaj praskami, kar je na videno situacijo pravi čudež.

Poglejte si, kako hitro lahko pride do eksplozije, če se zaletimo z električnim vozilom!
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Če zaradi bilo česa na glavni energetski liniji pride do kurcšlusa je eksplozija neogibna.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikVIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!VIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaSivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!Policist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!