VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu Julijanu

Mali borec Viljem Julijan je v svojem kratkem življenju osvojil srce vse Slovenije in srca vseh Slovencev. Kljub temu, da se ni mogel ne premikati, ne govoriti, je postal glasnik in ambasador otrok z redkimi boleznimi.

S svojo bitko je vsem sporočal o neprecenljivi vrednosti življenja vsakega otroka in je premikal meje za male borce.

Borbo dve leti starega Viljema Julijana je spremljala celotna država, v nedeljo 19. maja 2019 pa bitko za življenje žal izgubil.

"Z zlomljenim srcem z Nino sporočava, da je najin preljubi mali princ Viljem Julijan danes v zgodnjih jutranjih urah izgubil zadnjo bitko z boleznijo. Ob 4:20 uri zjutraj je odšel med zvezde in za vedno zapustil našo družino. Žalost in bolečina, ki jo ob tem občutiva, je neskončna. Ni besed, s katerimi bi lahko povedala, kaj doživljava ob izgubi najinega sina. Iz srca se zahvaljujeva vsem, ki ste v tem viharju stali ob strani Viljemu Julijanu, nama in najini družini," sta ob tragediji zapisala starša preminulega malčka, Gregor Bezenšek, bolj poznan pod umetniškim imenom SoulGreg Artist in njegova žena Nina.

V Skladu Viljem Julijan iz srca prijazno vabijo, da z obiskom dobrodelnega koncerta Viljem Julijan za male borce, ki bo 13. septembra 2019 v Križankah, podprete otroke z redkimi boleznimi. Več informacij najdete na njihovi spletni strani: www.viljem-julijan.si

V spomin na malega princa je njegov oče Gregor Bezenšek že lani napisal in posnel pesem z naslovom "My Eternal Love", kar v prevodu pomeni "moja večna ljubezen."

Ob objavljeni pesmi so zapisali: "V spomin na našega malega princa z vami delimo skladbo My Eternal Love - Večna ljubezen, ki jo je za svojega Viljema Julijana napisal njegov oče SoulGreg Artist."

Prisluhnite ganljivi pesmi za malega princa Viljema Julijana, s katero se mu je poklonil oče Gregor Bezenšek. Družini, svojcem in prijateljem izrekamo iskreno sožalje.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Izredna skladba, občuteno zaigrana za malega angelčka, ki se je pridružil temu krilatemu zboru...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem