VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu Julijanu

Mali borec Viljem Julijan je v svojem kratkem življenju osvojil srce vse Slovenije in srca vseh Slovencev. Kljub temu, da se ni mogel ne premikati, ne govoriti, je postal glasnik in ambasador otrok z redkimi boleznimi.

S svojo bitko je vsem sporočal o neprecenljivi vrednosti življenja vsakega otroka in je premikal meje za male borce.

Borbo dve leti starega Viljema Julijana je spremljala celotna država, v nedeljo 19. maja 2019 pa bitko za življenje žal izgubil.

"Z zlomljenim srcem z Nino sporočava, da je najin preljubi mali princ Viljem Julijan danes v zgodnjih jutranjih urah izgubil zadnjo bitko z boleznijo. Ob 4:20 uri zjutraj je odšel med zvezde in za vedno zapustil našo družino. Žalost in bolečina, ki jo ob tem občutiva, je neskončna. Ni besed, s katerimi bi lahko povedala, kaj doživljava ob izgubi najinega sina. Iz srca se zahvaljujeva vsem, ki ste v tem viharju stali ob strani Viljemu Julijanu, nama in najini družini," sta ob tragediji zapisala starša preminulega malčka, Gregor Bezenšek, bolj poznan pod umetniškim imenom SoulGreg Artist in njegova žena Nina.

V Skladu Viljem Julijan iz srca prijazno vabijo, da z obiskom dobrodelnega koncerta Viljem Julijan za male borce, ki bo 13. septembra 2019 v Križankah, podprete otroke z redkimi boleznimi. Več informacij najdete na njihovi spletni strani: www.viljem-julijan.si

V spomin na malega princa je njegov oče Gregor Bezenšek že lani napisal in posnel pesem z naslovom "My Eternal Love", kar v prevodu pomeni "moja večna ljubezen."

Ob objavljeni pesmi so zapisali: "V spomin na našega malega princa z vami delimo skladbo My Eternal Love - Večna ljubezen, ki jo je za svojega Viljema Julijana napisal njegov oče SoulGreg Artist."

Prisluhnite ganljivi pesmi za malega princa Viljema Julijana, s katero se mu je poklonil oče Gregor Bezenšek. Družini, svojcem in prijateljem izrekamo iskreno sožalje.
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Izredna skladba, občuteno zaigrana za malega angelčka, ki se je pridružil temu krilatemu zboru...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomPreobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!VIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"Kuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Na Pohorju vozil za kužkom in ga zbil, video posnetek pa objavil na spletuVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!VIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetSMEH: Prizor iz Ljubljane nasmejal svet: Tako sta se lotila čiščenja stekel!VIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danPred kamerami se je prevrnil trajekt, posadka panično skakala v morjeMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Oblasti porušile restavracijo Albanca, ki je s grozljivo napadel španske turisteSMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoPorušil se je ogromen ledenik na Grenlandiji, posnetek te pusti brez besedVIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodoMoški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaVIDEO: Po 14 letih so se znova potopili do Titanika: Tako izgledajo razbitine danes!