VIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!

Lubenica je zagotovo eden izmed sadežev, ki še kako prija predvsem v vročih poletnih dneh. Ker ima veliko vode, je odličen nadomestek za tekočino, ki poskrbi za ohladitev razgretega telesa.

Edina pomanjkljivost sadeža so nadležne peške, ki jih mnogi pred zaužitjem odstranijo!

Ker lubenica vsebuje kar 90 odstotkov vode, je ta sadež odličen nadomestek za telesno tekočino, ki jo ob vročih poletnih dneh hitro zgubljamo s potenjem. Vsebuje tudi številne vlaknine, ki blagodejno vplivajo na prebavo in počutje.Kako kupiti najboljšo lubenico? Ob nakupovanju bo najboljše, da izberemo trd in temnejši sadež. Najboljše lubenice so tiste, ki ob trkanju votlo zadonijo. To je namreč znak, da je lubenica zrela!

Pred zaužitjem mnogi odstranjujejo nadležne peške, omenjeno opravilo pa je prava nadloga. Prav zato je na spletu pristal odličen način, kako peške pri lubenici najlažje odstraniti.

Potrebujemo le nekaj časa in nož, peške pa bomo s tehniko iz video posnetka odstranjevali kot za šalo. Delimo uporaben nasvet še naprej med prijatelje, zagotovo jim bo v vročih poletnih dneh še kako prav prišel!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Lep, slasten in sočen sadež...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!