VIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!

Lubenica je zagotovo eden izmed sadežev, ki še kako prija predvsem v vročih poletnih dneh. Ker ima veliko vode, je odličen nadomestek za tekočino, ki poskrbi za ohladitev razgretega telesa.

Edina pomanjkljivost sadeža so nadležne peške, ki jih mnogi pred zaužitjem odstranijo!

Ker lubenica vsebuje kar 90 odstotkov vode, je ta sadež odličen nadomestek za telesno tekočino, ki jo ob vročih poletnih dneh hitro zgubljamo s potenjem. Vsebuje tudi številne vlaknine, ki blagodejno vplivajo na prebavo in počutje.Kako kupiti najboljšo lubenico? Ob nakupovanju bo najboljše, da izberemo trd in temnejši sadež. Najboljše lubenice so tiste, ki ob trkanju votlo zadonijo. To je namreč znak, da je lubenica zrela!

Pred zaužitjem mnogi odstranjujejo nadležne peške, omenjeno opravilo pa je prava nadloga. Prav zato je na spletu pristal odličen način, kako peške pri lubenici najlažje odstraniti.

Potrebujemo le nekaj časa in nož, peške pa bomo s tehniko iz video posnetka odstranjevali kot za šalo. Delimo uporaben nasvet še naprej med prijatelje, zagotovo jim bo v vročih poletnih dneh še kako prav prišel!
0
JeklenaPest
Pred 25 tedni
Lep, slasten in sočen sadež...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni